"E ceva de neimaginat, sa nu trecem cu vederea tampenia asta!" Comisiile de Comedie de la FRF s-au facut din nou de ras cu suspendarea lui Sumudica

Marius Sumudica Comisia de Disciplina Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2016, 11:13
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2016, 11:25

Marius Sumudica a fost suspendat la meciul cu Steaua cu trei ore inainte de startul partidei.

Comisiile de Comedie de la FRF lovesc din nou. Dupa ce au inventat o suspendare unica in fotbal - pariezi acum, esti suspendat in vacanta de vara - oamenii cu legea din fotbalul romanesc au luat o noua masura halucinanta.

Marius Sumudica a fost suspendat pentru meciul cu Steaua, din Cupa Ligii, cu trei ore inainte de startul partidei. A fost o masura luata ca urmare a gesturilor facute de antrenorul Astrei la meciul tur din Cupa Ligii, disputat in urma cu mai bine de o luna.

Basarab Panduru a criticat stangacia oamenilor care se tin de glume la FRF.

"Nu mi se pare deloc normal. E ceva de neimaginat, dupa parerea mea. Sa judeci un caz dupa o luna si sa dai suspendare acum mi se pare incredibil."

"Pana la urma stiu ce au gandit cei care au dat aceasta supendare. Au zis 'domne, intr-un fel noi l-am suspendat, chiar daca mai tarziu'. De fapt, l-am suspendat dupa o luna, iar el sta in returul Cupei Ligii. O tampenie mare! Daca nu era meciul de Cupa Ligii ce faceai? Nu-i mai dadeai suspendare? Aceasta greseala este de netrecut cu vederea", a spus Panduru la DolceSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!