Dragomir sare în apărarea lui Mihai Iosif și oferă exemplul Copos: "A plecat și s-a ales praful"

mihai iosif Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 14:05
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 14:04

Fostul șef al LPF cere liniște pentru Mihai Iosif, care a construit la Rapid "o echipă de ași".

După un start excelent de sezon, nou-promovata Rapid nu a mai avut aceeași constanță în rezultate, iar antrenorul Mihai Iosif a fost ținta mai multor atacuri.

Dumitru Dragomir îl apără pe Mihai Iosif

Eliminarea din Cupa României contra Politehnicii Timișoara (0-2), dar și mai multe rezultate nesatisfăctoare din Liga 1, i-au determinat pe unii suporteri giuleșteni să îl conteste pe Mihai Iosif, cel care a preluat echipa în Liga 2 și a reușit promovarea.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, are încredere în Mihai Iosif, cere liniște pentru antrenorul Rapidului și oferă un exemplu din istoria recentă a clubului, când suporterii cereau plecarea patronului George Copos.

"Vezi că ăsta tot timpul a fost atacat că nu este antrenor, că nu are licenţă. Domnule, despre ce vorbim? Iosif e un antrenor foarte bun şi un foarte bun pedagog. Uitaţi-vă ce a reuşit să facă la Rapid.

A adus jucători liber de contract, a promovat juniori şi să nu uităm că şi Rapidul trece prin anumite probleme, nu stă foarte bine la capitolul financiar, cu toate ăstea Iosif a reuşit să facă din Rapid echipă de aşi.

Cine îl ataca acum pe Iosif face greşeli foarte mari. Să ne amintim când galeria a mers la Copos ducându-i o colivă doar doar să plece de la Rapid. Ei bine, atunci Copos a plecat şi de Rapid s-a ales praful. Ar fi bine să fie lăsat în pace Mihai Iosif. E un antrenor cu fler, care ştie sa facă o treabă bună", a spus Dragomir, potrivit Telekom Sport.

Sacchi și Mourinho, modelele lui Mihai Iosif

Înaintea meciului cu FC Botoșani, tehnicianul a subliniat că la Rapid el alcătuieşte primul unsprezece şi tot el efectuează înlocuirile. 

"La Rapid eu decid cine intră, cum intră şi cum iese... doar eu. Dacă nu am ajuns ca fotbalist la nivelul pe care mi l-aş fi dorit, nu înseamnă că nu pot fi un antrenor bun. Pot să îi dau exemplu pe Arrigo Sacchi şi Mourinho, care nu au fost mari fotbalişti, dar sunt nişte legende ale antrenoratului. Asta îmi doresc şi eu", a precizat Iosif.

FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la 20:30, pe teren propriu, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 21-a a Ligii I.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!