Dialog surpriza in direct la Sport.ro! Stoican, sfatuit sa plece de la Dinamo: "Urca-te in primul avion"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 21:29
Data actualizarii: Miercuri 17 Septembrie 2014, 21:42

Dupa Reghe, Dan Petrescu si Victor Piturca, Flavius Stoican e si el pe lista arabilor. Al Raed i-a pregatit un contract atragator ca sa o lase pe Dinamo. DETALII AICI

Invitat in platoul Sport.ro, Vasile Turcu l-a sfatuit pe Stoican sa nu stea prea mult pe ganduri si sa accepte banii arabilor.

"Nimeni nu o sa-ti faca statuie la Dinamo. Cat esti bun, toata lumea e cu tine. Eu iti dau un sfat: daca ai o oferta buna, urca-te in primul avion, familia trebuie sa fie pe primul plan.", i-a transmis Turcu lui Stoican, intrat prin telefon la Ora Exacta in Sport.

Antrenorul lui Dinamo nu vrea sa plece din Stefan cel Mare, in ciuda contractului atractiv pe care i-l ofera arabii - 25.000 de euro pe luna.

"E prea mult spus ca vin arabii dupa mine. Au fost ceva discutii, dar am considerat ca nu este momentul sa plec pentru ca mai am mult de munca la Dinamo. E important sa continui treaba aici, sunt un timp ambitios si vreau sa cred ca pot ajunge mai sus cu acest grup. Sunt intr-un moment al carierei in care nu pun banii pe primul loc."

Are salariu de sase ori mai mic la Dinamo

Al Raed din Arabia Saudita i-a propus lui Stoican un contract de 25.000 de euro pe luna. Antrenorul a avut 4 zile de gandire, apoi a dat raspunsul. Nu vrea sa plece din Stefan cel Mare, in ciuda situatiei financiare dificile si a faptului ca nu ia mai mult de 4000 de euro lunar.

Al Raed, locul 11 in prima liga din Arabia Saudita, nu a luat decat un punct in 4 etape. E la egalitate cu Al Shaolah, echipa clasata pe prima pozitie retrogradabila.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!