Cristi Munteanu: "Relatia mea cu Dinamo e ca cea dintre Prigoana si Bahmuteanu!"

Autor: Sport.ro
Marti 12 Ianuarie 2010, 12:16
Cristi Munteanu: "Relatia mea cu Dinamo e ca cea dintre Prigoana si Bahmuteanu!"

Proaspat revenit in Stefan cel Mare, "Babicu" a declarat ca nu se va retrage pana cand nu va castiga titlul cu Dinamo

"Relatia dintre mine si Dinamo este precum cea dintre Prigoana si Bahmuteanu. Asta inseamna dragoste mare, destinul meu este legat de Dinamo. Am venit aici pentru un loc de titular, sunt mandru ca inca mai joc in prima liga si nu vreau sa ma retrag pana cand nu voi castiga titlul cu Dinamo. Sper sa-mi inchei cariera la acest club.", a declarat Cristi Munteanu.

Portarul a mai spus ca momentan nu este in cea mai buna forma fizica, dar spera ca statutul de proaspat venit la echipa sa il scape de o amenda din partea conducerii: "In aceasta vacanta am pus vreo doua kilograme in plus, dar sunt nou venit si sper sa scap de sanctiuni", a glumit Munteanu la reunirea lotului.

"Eu ii respect pe Talnar si pe Andone, insa nu este treaba mea, ci a conducerii", a mai spus Babicu.

Babicu a castigat titlul cu Dinamo in 2004 si mai are in palmares doua Cupe ale Romaniei.

Liviu Ganea, care a revenit la Dinamo, dupa un imprumut la Astra Ploiesti, spera sa ramana la echipa antrenata de Cornel Talnar si dupa perioada de pregatire: "Eu sunt defintiv la Dinamo si sper sa nu mai fiu imprumutat in alta parte. Dupa perioada de pregatire voi vedea ce se va intampla, daca se bazeaza pe mine. Nu este o perioada de proba dar ei isi vor da seama daca merit sa raman. Mi-a fost dor de baieti, sunt increzator si sper sa ma impun in echipa".

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies