Copii si juniori la management! Socul trait de scouterii lui Ajax care au venit in Ghencea sa vada centrul de copii de la Steaua

Copii si juniori la management! Socul trait de scouterii lui Ajax care au venit in Ghencea sa vada centrul de copii de la Steaua

Recent, la initiativa lui George Ogararu, scouterii lui Ajax au venit in Ghencea pentru un schimb de experienta cu centrul de copii de la Steaua.

Ceea ce trebuia sa fie un proiect spectaculos s-a transformat intr-o experienta hilara. Gazeta Sporturilor scrie ca vizita scouterilor lui Ajax in Ghencea a fost cu mari peripetii.

In clipa in care au vrut sa vada baza de la stadion, nu au fost lasati de MApN, pentru ca apoi, cand au intrat, sa se trezeasca "paziti" la fiecare pas de un militar cu arma.

Mai mult, pentru ca pustii Stelei nu au destul mingi, sursa citata precizeaza ca li s-a cerut sa vina cu mingi de acasa.

In clipa in care scouterii olandezi au sesizat acest lucru, au intrebat de ce se lucreaza cu mingi diferite, raspunsul lui Pedrazzini fiind "inspirat" pentru moment: "Noi lucram cognitiv, incercam un exercitiu mai special."

Schimbul de experienta a continuat cu o vizita realizata de o delegatie a Stelei in Olanda, insa concluziile au fost mai mult decat deprimante.

Este aproape imposibil de aplicat in Romania ce exista la Ajax. La fiecare grupa de juniori din Olanda exista si pana la 5 antrenori, in timp ce in Romania e unul singur, iar diferentele de conditii sunt uriase.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala începe pe 13 septembrie cu toți elevii în bănci. Cîmpeanu: „Fără scenarii de funcționare”
BRAT
Modifică setările cookies