CFR se lauda cu CEL MAI BUN atacant din Romania! Weldon a lasat Benfica pentru Cluj! Vezi cine l-a adus in Romania:

Luni 11 Iulie 2011, 08:46

	CFR se lauda cu CEL MAI BUN atacant din Romania! Weldon a lasat Benfica pentru Cluj! Vezi cine l-a adus in Romania:

ProSport / Brazilianul Weldon i-a cucerit rapid pe cei de la CFR, care il considera deja achizitia sezonului. Weldon a marcat in primul meci amical jucat pentru fosta campioana si acum promite sa uimeasca in noul sezon!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

"Weldon e cel mai bun atacant din Romania" a declarta Cadu la aflarea vestii ca brazilianul vine de la Benfica in Romania. Un alt brazilian, Bastos, l-a convins sa vina la CFR.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns aici, la Cluj, unde sper sa-mi fac datoria pentru acest clun in cei doi ani de contract si sa ajut la indeplinirea obioectivelor, mai cu seama la castigarea campionatului.

Prietenii mei de aici m-au convins sa vin la CFR, mai ales Bastos, cu care am vorbit foarte mult inainte sa accept oferta. Rafael a fost, de fapt, intermediarul dintre mine si club. El mi-a vorbit despre echipa, mi-a spus ca e foarte buna si ca sunt multi portughezi si brazilieni, mi-a spus despre oras, iar cand am ajuns la Cluj, m-a prezentat colegilor.

Eu sper sa fac un campionat bun si promit sa dau tot ce am mai bun ca sa-mi ajut echipa sa castige titlul.

Am deja 30 de ani si am cam realizat ceea ce mi-am propus in cariera, iar aici am venit atras de un proiect, sa-mi fac treaba si sa castig trofee." a declarat Weldon in ProSport.

Citeste si:

CFR Cluj

weldon

Analiști, despre OUG dată de Tudorel Toader: ”Distruge ultimele repere de independență”
BRAT