CFR se lauda cu CEL MAI BUN atacant din Romania! Weldon a lasat Benfica pentru Cluj! Vezi cine l-a adus in Romania:

Autor: Sport.ro
Luni 11 Iulie 2011, 08:46

	CFR se lauda cu CEL MAI BUN atacant din Romania! Weldon a lasat Benfica pentru Cluj! Vezi cine l-a adus in Romania:

ProSport / Brazilianul Weldon i-a cucerit rapid pe cei de la CFR, care il considera deja achizitia sezonului. Weldon a marcat in primul meci amical jucat pentru fosta campioana si acum promite sa uimeasca in noul sezon!

"Weldon e cel mai bun atacant din Romania" a declarta Cadu la aflarea vestii ca brazilianul vine de la Benfica in Romania. Un alt brazilian, Bastos, l-a convins sa vina la CFR.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns aici, la Cluj, unde sper sa-mi fac datoria pentru acest clun in cei doi ani de contract si sa ajut la indeplinirea obioectivelor, mai cu seama la castigarea campionatului.

Prietenii mei de aici m-au convins sa vin la CFR, mai ales Bastos, cu care am vorbit foarte mult inainte sa accept oferta. Rafael a fost, de fapt, intermediarul dintre mine si club. El mi-a vorbit despre echipa, mi-a spus ca e foarte buna si ca sunt multi portughezi si brazilieni, mi-a spus despre oras, iar cand am ajuns la Cluj, m-a prezentat colegilor.

Eu sper sa fac un campionat bun si promit sa dau tot ce am mai bun ca sa-mi ajut echipa sa castige titlul.

Am deja 30 de ani si am cam realizat ceea ce mi-am propus in cariera, iar aici am venit atras de un proiect, sa-mi fac treaba si sa castig trofee." a declarat Weldon in ProSport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

BRAT