EXCLUSIV CFR Cluj, gata să dea lovitura pe piața transferurilor: "Va ajunge la un club important din Europa!"

CFR Cluj Cristi Balaj Philip Otele Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2024, 10:30
Data actualizarii: Vineri 29 Martie 2024, 10:31
Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a comentat posibilitatea despărțirii de Philip Otele (24 de ani).

Recent, presa internațională a scris că Brighton & Hove Albion și Napoli sunt două dintre cluburile care și-ar dori să îl achiziționeze pe Philip Otele în vară. CFR Cluj refuză să vorbească în plin sezon despre vânzarea nigerianului, însă oficialii din Gruia sunt convinși că Otele poate face pasul la un club de top.

Cristi Balaj: "Sunt convins că Philip Otele va ajunge la un club important din Europa"

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, spune că formația din Gruia a refuzat o ofertă din Franța venită în iarnă pe numele lui Otele, însă este convins că ardelenii pot primi o propunere mai avantajoasă în vară, după încheierea sezonului.

"Nu e perioadă de transferuri acum. E o perioadă importantă a campionatului și nu suntem neapărat fericiți când apar asemenea subiecte în momentele importante ale campionatul.

Știm că Otele e urmărit de cluburi importante, a și fost o ofertă importantă în iarnă, care a fost refuzată pentru că noi considerăm că valoarea lui e mult mai mare decât ceea ce ni s-a oferit. Evităm să vorbim de sume pentru că valoarea unui jucător trebuie dată de prestațiile lui. Noi suntem mulțumiți că are un nivel foarte bun - assist-uri, goluri înscrise. Noi suntem liniștiți că va ajunge să aibă un transfer la un club important.

Otele e un profesionsit desăvârșit. Pentru el există doar fotbal. Se pregătește la cel mai înalt nivel și sunt convins că va ajunge la un club important din Europa.

Oferta din iarnă pentru Otele a fost din Europa, din Franța. Au mai fost și alte echipe interesate de Otele, dar cea din Franța a fost concretă. Acum nu avem nimic, dar acum nu e perioadă de transferuri. Sunt convins că dacă va evolua cum o face în această perioadă vom ajunge să îl vedem în campionate importante.

Indiscutabil, îl văd pe Otele într-un campionat important. E un jucător mult peste nivelul campionatului României. A fost o decizie bună să-l transferăm, l-am urmărit, l-am remarcat și probabil noi am văzut calități la el pe care alții nu le-au remarcat", a spus Cristi Balaj, pentru PRO TV și Sport.ro.

Philip Otele joacă la CFR Cluj din vară, după despărțirea de UTA Arad. Nigerianul este cel mai bun marcator al ardelenilor din acest sezon, cu 13 goluri și 6 pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!