Liga 1

Cere falimentul lui CFR Cluj pentru o datorie de 200.000 de euro! O nouă lovitură pentru campioană

CFR Cluj are probleme mari în acest final de campionat. FCSB s-a apropiat la doar două puncte de ardeleni, dar clujenii nu stau foarte bine nici din punct de vedere financiar.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 08:46
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 08:51

După ce Giedrius Arlauskis a cerut să îi fie plătite restanțele financiare, după ce a câștigat procesul la FIFA, acum a venit rândul unui agent să ceară nu mai puțin de 200.000 de euro.

Antonis Antoniou, pe numele său, este un agent care se ocupă de deplasările clubului din Gruia, pentru cantonamentele și meciuri din cupele europene. Acesta nu a fost plătit de club și cere acum falimentul CFR-ului, notează GSP.ro.

CFR, în continuare favorită pentru titlu: ”Are prima șansă”

În următoarea etapă, CFR Cluj se va deplasa pe terenul celor de la FC Voluntari, iar FCSB va juca tot în deplasare, cu Farul Constanța. Alex Bourceanu o vede, în continuare, favorită pe echipa lui Dan Petrescu pentru un nou titlu.

„Din punct de vedere al diferenței de puncte, sigur. CFR-ul are în continuare prima șansă, are o echipă care joacă de foarte mult timp împreună, are antrenorul care a creat cultura în jurul echipei, modul în care jucătorii se comportă, atât în afara terenului cât și pe teren. Celelalte echipe nu au aceste lucruri. 

Faptul că au recuperat puncte cei de la FCSB și cei de la Craiova, e foarte important pentru ei și pentru interesul pe care campionatul României îl trezește în oameni. Încă un titlu în care CFR nu are adversar, ar fi fost trist, dar în continuare ei sunt favoriți. 

Nu vor avea un dezavantaj atât de mare (n.r. - în ultima etapă), FCSB nu va juca pe Național Arena. Știu că e acea intenție de a juca în Ghencea, nu știu cât de posibil este”, a spus Alex Bourceanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies