Ce a notat Marcel Barsan in raportul de arbitraj si ce spune presedintele Astrei despre incidentul in care a fost implicat Sumudica: VIDEO

Citeste si - "Incident? Ce incident?" Sumudica se face ca "ploua", arbitrul l-a "ars" in raport

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 20:54
Data actualizarii: Duminica 25 Octombrie 2015, 21:01

Dani Coman, presedintele Astrei Giurgiu, a vorbit la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, despre infrangerea suferita de lider pe terenul ASA-ului, scor 1-3, dar si despre incidentul in care a fost implicat Marius Sumudica la finalul partidei.

"Trebuie sa recunoastem ca nu am facut o partida foarte buna, ne-au dominat din toate punctele de vedere. Si fizic, si din punctul de vedere al motivatiei.

Nu cred ca a fost vorba despre o revansa pentru sezonul trecut. Ei isi doresc foarte mult sa prinda Play Off-ul.

Noi nu am jucat ce trebuia, plus ca au fost si niste greseli de arbitraj. Totusi, nu cred ca acestea au influentat scorul partidei.

Pe mine ma intereseaza mai putin arbitrajul, pentru ca sunt momente cand se greseste impotriva sau pentru noi. Arbitrii sunt si ei oameni si sunt supusi greselii. Vreau sa cred ca nu sunt rauintentionati.

Nu stiu ce a notat Barsan in raport, dar cred ca daca Sumudica il strangea tare sau il lovea pe arbitru, stewardul ar fi intervenit. Daca il brusca Marius pe arbitru, nu il mai batea prieteneste pe spate apoi.

In raport scrie ca l-a strans de mana si ca l-a lovit cu umarul, nu ca a vrut sa-l loveasca in stomac sau ceva.

Am stat de vorba cu Sumi dupa meci si cred ca mi-ar fi spus daca ar fi intentionat", a spus presedintele Astrei Giurgiu la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

Imagine principala: captura Digisport.

Modifică setările cookies