Bornescu a scapat ieftin! Cand revine pe teren dupa ce a fost accidentat groaznic cu Medias!

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Noiembrie 2009, 12:19
Bornescu a scapat ieftin! Cand revine pe teren dupa ce a fost accidentat groaznic cu Medias!

Accidentat dur in meciul cu Gaz Metan Medias, portarul Bornescu a scapat usor si spera sa revina cat mai repede in teren.

Bornescu a facut controlul medical si nu are nicio problema grava. Portarul Rapidului va trebui sa mai faca o pauza de cateva zile pana cand va reincepe alergarile, apoi va putea reintra si la antrenament.

Foarte probabil el va reveni in teren pentru Rapid la meciul din etapa viitoare.

Planul lui Stache: cumpara Rapidul de Craciun?

Libertatea scrie ca intr-o luna Rapid va fi vandut de Copos catre neamtul Stache.

Conform sursei citate, avocatii celor doua parti s-au intalnit deja si pregatesc actele pentru vanzarea clubului.

In acest sens, Stache si-ar fi adus intr-un cont din Romania suma de 10 milioane de euro, iar de Craciun Rapid ar putea avea un nou patron.

Copos a confirmat pe blogul sau ca vrea sa se retraga:

"In ciuda elucubratiilor aparute in unele ziare de astazi, reafirm a nu stiu cata oara ca decizia mea de a ma retrage de la Rapid ramane irevocabila. Cred ca adevaratul scop al aparitiei zvonurilor conform carora nu este vorba de nici o intentie de vanzare este de a „ajuta” ca aceasta tranzactie sa esueze, incercand sa erodeze credibilitatea noastra, a celor implicati in negocierile de vanzare.

In ceea ce ma priveste, declar raspicat ca nu este vorba de nici o stratagema de imagine [..]. Am luat aceasta hotarare inca din 2007, cand am analizat perspectivele de evolutie ale clubului giulestean alaturi de societatile holdingului Ana si am constatat ca Rapidul trebuie sa intre intr-o noua etapa a evolutiei sale, etapa caracterizata prin performanta constanta si durabila.

[...] Din pacate, anul 2008, cu intentia de cumparare exprimata de catre domnul Taher, a fost o deziluzie: intentia laudabila din martie s-a transformat foarte repede intr-o risipa desantata, produsa de catre oamenii agreati de potentialul cumparator, risipa ce a creat clubului nenumarate probleme de care n-am reusit sa scapam in intregime nici in prezent.

Dupa acest esec, dupa cum bine se stie, am continuat sa caut potentiali investitori, atat in tara, cat si in strainatate. Am decis sa incep negocierile cu domnul Lutz Stache, deoarece am constatat ca intentia sa este cat se poate de serioasa. Din modul in care decurg acestea, eu personal nu am niciun motiv sa ma indoiesc de seriozitatea intentiilor domnului Stache.

Intre timp, datoria mea este ca, pana la transferul actiunilor, sa asigur bunul mers al clubului, iar jurnalistii si cititorii de buna credinta stiu ca, in ciuda tuturor dificultatilor cauzate de criza si de situatia din 2008, jucatorii rapidisti, precum si staff-ul clubului, au cele mai putine probleme de ordin financiar si de alta natura, lucru care a fost afirmat public, si nu doar o data, de catre acestia. [...]. In schimb, nu astept decat performanta. Performanta in teren, nu in culise.

In concluzie, intentia mea de a ma retrage de la clubul Rapid nu are cale de intoarcere. Sufletul meu va ramane insa pentru totdeauna alaturi de echipa din Giulesti, indiferent ce se va intampla, fiindca pentru mine Rapidul nu este o afacere, ci (ati ghicit!) „farmecul vietii”.

MARIUS CONSTANTIN REFUZA SA-SI PRELUNGEASCA INTELEGEREA?

ontractul lui Marius Constantin cu Rapid expira in aceasta vara, iar Cancan scrie ca fundasul nu mai vrea sa-si prelungeasca intelegerea.

El e nemultumit de felul cum a fost tratat la club si viseaza sa plece in Rusia, acolo unde ar putea exista cateva oferte pentru el, informeaza sursa citata.

Pensiile normale se măresc, unele speciale se elimină. Măsuri excepționale anunțate de Guvern
BRAT