Bomba! Transferul lui N'Doye la Steaua PICA din cauza lui Semedo!

Autor: Sport.ro
Joi 11 Decembrie 2008, 22:48
Bomba! Transferul lui N'Doye la Steaua PICA din cauza lui Semedo!
Steaua poate sa-si piarda primul jucator chiar inainte sa ajunga in Ghencea: Transferul lui N'Doye la Steaua poate pica din cauza lui Semedo. Portughezul nu are drept de joc la Vaslui pana in vara, iar Moldovan refuza sa mai discute in acest fel. Vaslui il cere la schimb insa pe Ochirosii, oferta refuzata de Becali,.

"Cunosc situatia lui Semedo, ca nu se poate transfera la Vaslui pana in vara. El a jucat la CFR in debutul sezonului, s-a transferat la Steaua si nu mai poate juca la vreo echipa. Ne orientam spre altceva, nu se pune problema sa pierdem timpul. Daca ni-l da pe Ochirosii, nu e nicio problema. Altfel, pica transferul lui N'Doye la Steaua. Nu stiu cum pot lucrurile sa decurga, pentru ca Semedo sa poata juca. Mi se pare aiurea ca sa luam un jucator si sa nu joace. Nu pot sa accept un jucator pe care Steaua nu-l propune. Foarte bine ca Ljubinkovici e interesant pentru Steaua. Cu cat sunt mai multi jucatori curtati, cu atat mai mult inseamna ca am jucatori valorosi.", a spus Viorel Moldovan la Special pe Sport.ro

Porumboiu a vorbit si el despre transferul lui Semedo la Vaslui, despre care a precizat ca e 99% picat: "Exista o circulara FIFA care spune ca un fotbalist nu poate evolua in acelasi an la doua echipe. Nu stiam ca el a apucat sa joace si la Cluj. Mi-am dat seama dupa-amiaza, in conditiile date o sa-l sun pe Becali sa-i spun ca tot transferul a cazut. Nu mai vreau pe nimeni alaturi de Rada. Nu ar fi fair-play din partea noastra sa-i cerem lui Becali un alt jucator. Batusem palma pentru Semedo, acum n-ar fi corect sa-i cerem un alt jucator. Repet, in conditiile in care Semedo nu are cum sa evolueze la noi, transferul a cazut!", a spus la Telesport, Adrian Porumboiu.

Avion TAROM, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Ce se întâmplă cu pasagerii
BRAT