VIDEO: Bergodi se intalneste cu Gigi si Argaseala: "Nu m-am razgandit"

Gigi Becali  sta linistit si anunta ca Bergodi va semna cu Steaua! italianul  se va intlni cu Becali azi de ziua sefului din Ghencea si se vor pune de acord asupra oamenilor care vor mai veni la Steaua!

â–ºIenei e rezervat: "Bergodi nu s-a acomodat la echipele unde a antrenat

â–ºDictatura Becali: "Dayro e suspendat, il dau pe Semedo cu 300 de mii!"
 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Iunie 2009, 11:35
Data actualizarii: Joi 25 Iunie 2009, 14:26

Planul lui Bergodi la Steaua bate pasul pe loc! Gigi Becali i-a promis italianului ca-i va aduce 3-4 jucatori ca sa intareasca echipa, dar acest lucru nu s-a intamplat pana acum. Bergodi, care nu a semnat contractul cu Steaua, nu stie ce sa mai creada.

In cantonamentul din Austria - stelistii au pastrat cateva camere libere pentru Bozovic, Cesinha sau Tiago, dar si pentru un atacant surpriza. Dayro Moreno, Lovin, Plesan, Litu, Semedo, Cernea, Vatca, Emeghara, Ovidiu Petre si Mustata nu merg insa cu echipa in primul cantonament al sezonului. Dayro Moreno n-a ajuns inca in Romania si ar putea avea mari probleme - 3 ani de suspendare ii pregateste Steaua.

CE I-A CERUT BERGODI LUI GIGI
â–ºIntarirea a trei posturi: fundas central, fundas stanga, mijlocas ofensiv
â–ºCuratirea lotului de o serie de jucator care creau probleme
â–ºRabdare si neimplicare in problemele echipei

BERGODI SEMNEAZA AZI

Bergodi a ajuns astazi in Bucuresti, unde urmeaza sa semneze contractul cu Steaua. Italianul va fi prezentat in aceasta dupamiaza jucatorilor, iar dupa va merge la palatul lui Becali pentru a ciocni o cupa de sampanie in cinstea patronului care implineste astazi 51 de ani.

“Am venit cu bagajele, mai vedem daca raman. Nu am vrut sa ma razgandesc. Am zis ceva, dar nu ceva de rau despre Becali sau despre Steaua. Nu am nicio problema. Am o intalnire cu domnul Becali si Argaseala. Stiu ca este ziua domnului Becali”, a spus Bergodi la sosirea in Romania.

Sursa: ProSport

â–ºBecali catre conducerea Stelei: "Va dau afara pe toti!"

â–º
Dictatura Becali: "Dayro e suspendat, il dau pe Semedo cu 300 de mii!"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies