Marius Sumudica Rapud Liga 1

Atacantii il dispera pe Sumudica: "Si arbitrul mi-a zis ca n-a vazut atatea ratari!"

Branesti 0-0 Rapid / Sumudica nu stie ce sa mai faca dupa al doilea rezultat de 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2011, 19:49
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2011, 19:50

"Astazi am vazut copia fidela a reprizei a doua cu Universitatea Craiova. Nu stiu cum este posibil sa ai 7-8 ocazii si sa nu marchezi. Am dominat de la inceput pana la sfarsit si totusi nu am castigat. Alte echipe au avut o singura ocazie si au batut Branestiul. Cand n-am meritat am spus-o, dar astazi trebuia sa castigam. Si e dureros, pentru ca de 2-3 etape cel mai bun jucator advers e portarul. Dar asta e viata. Nu inteleg ce se intampla de nu putem sa marcam. In tur am inscris la fiecare ocazie, azi am avut tot 7-8 ocazii, dar nu marcat nici macar o data.

Rapid joaca, ajunge acolo in fata portii, are 7-8 ocazii. Arbitrul chiar mi-a zis la pauza ca n-a condus anul asta o echipa care sa aiba atatea ocazii cate am avut noi. Nu sunt suparat pe jucatori. Toata lumea pierde puncte, nu doar Rapidul. Ne batem in continuare la locurile de Europa League. Herea trece printr-o perioada mai slaba. Este si foarte stresat de faptul ca nu poate marca", a spus Sumudica.

Intrebat daca exista conflicte intre suporteri si conducerea clubului si jucatori, Sumudica a raspuns: "Eu nu intru in razboi cu nimeni. Ce razboaie interne? E normal ca suporterii sa fie suparati, dar mai departe nu vreau sa comentez".
Referitor la faptul ca in meciul cu Victoria Branesti l-a folosit in repreiza a doua pe mijlocasul Costin Lazar, Sumudica a spus: "Lazar face parte din lotul Rapidului si atata tot. Nu vreau sa spun mai multe".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies