Astra i-a facut lui Sumudica oferta de...plecare! Detalii de ultima ora: ce suma i-a oferit conducerea pentru a rupe contractul si ce decizie a luat antrenorul

Autor: Sport.ro
Luni 17 Octombrie 2016, 17:26

	Astra i-a facut lui Sumudica oferta de...plecare! Detalii de ultima ora: ce suma i-a oferit conducerea pentru a rupe contractul si ce decizie a luat antrenorul

Situatia de la Astra se complica tot mai mult cu fiecare zi care trece. Echipa merge prost, iar la nivelul conducerii au aparut tensiuni. Sumudica si Dani Coman s-au contrat de la distanta, iar antrenorul a fost protagonistul unui episod bizar la meciul cu Chiajna, acesta refuzand sa dea indicatii de pe marginea terenului.

In urma evenimentelor din weekend, a ironiilor lansate de Sumudica la conferinta de presa, dar mai ales a faptului ca Astra a inregistrat inca un semiesec, conducerea clubului a decis sa-i faca lui Sumudica o oferta de...despartire!

Dolce Sport noteaza ca Astra i-a oferit lui Marius Sumudica posibilitatea ca acesta sa achite suma de 100.000 de euro pentru a rezilia bilateral intelegerea, dar antrenorul a refuzat.

Solutia pentru inlocuirea lui Sumudica pe banca Astrei este in acest moment Daniel Isaila, fost antrenor al echipei giurgiuvene si secund al echipei nationale.

"El (n.r Sumudica) a adus cea mai mare performanta a Astrei, dar tot cu el antrenor am ajuns in situatia in care suntem. Ar fi pacat pentru viitorul lui sa plece in acest moment. Dar daca tot isi doreste sa plece, ar trebui sa refreseze echipa, abia dupa sa se gandeasca la altceva", spunea Dani Coman dupa meciul Astra 1-1 Chiajna.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies