Aroganta acoperita de realitate! Care este diferenta dintre Steaua si FCSB, ironizata de Sumudica dupa victoria cu West Ham

Autor: Sport.ro
Vineri 07 August 2015, 16:54

Meciurile romanilor in Europa a aprins o disputa de la distanta intre Gigi Becali si Marius Sumudica / Steaua - Rosenborg, Astra - AZ Alkmaar in playoff-ul Europa League

"Ce mare lucru a facut Sumudica asta ca a scos un egal cu West Ham"?!, a fost prima sageata trimisa de patronul Stelei la scurt timp dupa mansa tur a Astrei in drumul spre playoff-ul Europa League.

Gigi Becali era convins atunci ca Steaua va trece de Partizan si vorbea ironic despre sansele giurgiuvenilor de a prinde playoff-ul.

Ultimele 48 de ore au schimbat insa directia discutiilor. Steaua a pierdut calificarea la Belgrad, iar Astra a reusit cea mai mare surpriza din turul 3 preliminar Europa League - eliminarea lui West Ham, un club de Premier League cu un lot cotat la 150 de milioane de euro.

Marius Sumudica si-a adus aminte de Gigi Becali chiar la flash-interviul de dupa meci, la cateva minute dupa calificarea in playoff.

"Steaua e o echipa mare, noi nu ne comparam cu ea, dar FCSB nu este... Nu vreau sa vorbesc prea mult despre asta, dar trebuie sa ii dau o replica lui Gigi Becali, am vazut ca si el m-a atacat", a spus Sumudica.

Facand o comparatie intre rezultatele Stelei din "era FCSB" si cele din anul precedent, se vad clar diferentele.

In perioada ianuarie - august 2015, Steaua a intregistrat 10 infrangeri in meciuri oficiale, fata de doar 3 infrangeri in perioada ianuarie - august 2014.

FCSB 2015: 45* de meciuri - 23 de victorii - 10 egaluri - 12 infrangeri (10 in meciuri oficiale)

Steaua 2014: 54* de meciuri - 33 de victorii - 11 egaluri - 10 infrageri (3 in meciuri oficiale)

*s-au luat in calcul toate partidele - de campionat, cupa, de Europa, dar si meciurile de pregatire.
*Steaua a fost obligata sa isi schimbe denumirea oficiala in FCSB din ianuarie 2015.

Iohannis intervine în dosarul ”10 august”: ”Solicit ministrului Justiției să explice public”
BRAT

Modifică setările cookies