Amenda RECORD pentru Brandan dupa ultima escapada! Vezi ce masuri a luat Steaua:

Gigi Becali s-a saturat de scandalurile in care au fost implicati stelistii in ultima perioada si anunta ca va lua masuri drastice in cazul lui Brandan

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2011, 20:54
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2011, 20:56

Becali a decis sa il amendeze pe Brandan cu 25% din contract, adica 30.000 de euro, dupa ultima escapada in care a fost implicat argentinianul.

"In contract sunt anumite clauze legate de viata extrasportiva si imaginea clubului. Pe mine m-a sunat cineva la doua si jumatate noaptea si mi-a spus ca Brandan e la «Gaia». Asta se traduce din aromana prin «cioara», jucatorii Stelei nu au ce cauta acolo. Alti jucatori pot merge acolo."

"Ordinul meu e ca nu mai are voie nimeni in niciun club. La ora 23.00 fiecare trebuie sa fie langa un telefon fix. Cartu mi-a zis ca nu sta sa se certe cu ei. El face referate si propuneri si eu iau deciziile. Meme mi-a zis ca Brandan a gresit si va fi amendat cu 25 la suta din contract."

"M-am inselat, am facut sapaturi. Bilasco i-a cerut voie lui Meme, dar n-a fost nicaieri pana la urma. Doar Brandan a fost. Niciodata un jucator care vrea sa joace la Steaua nu mai are ce cauta in club! Mihai mi-a dat dreptate, mi-a spus ca la Steaua e altceva decat la Urziceni", a declarat Becali la gsptv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!