Adrian Mutu fc voluntari FCU Craiova Mutu voluntari Superliga Adrian Mutu, mulțumit de jocul echipei, în ciuda înfrângerii! "Am dominat de la un cap la altul"

Adrian Mutu, mulțumit de jocul echipei, în ciuda înfrângerii! "Am dominat de la un cap la altul"

Oltenii pleacă fără puncte de la Voluntari.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 21:41
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 21:44

Antrenorul celor de la FCU Craiova nu a părut foarte supărat de înfragerea echipei sale și spune că jocul se apropie din ce în ce mai mult de ceea ce vrea. Tehnicianul anunță ca va miza în continuare pe fotbaliștii care au promovat în liga secundă, aceștia muncind și meritând o șansă și în Liga 1 după spusele antrenorului.

"Echipa a jucat bine, sunt mulțumit de jocul de posesie. Am dominat jocul de la un cap la altul.Am primit un gol foarte frumos, nu aveam ce să facem. Puteam să fim mai atenți la golul 2. Echipa se exrpima aproape cum vreau eu, mai trebuie să lucrăm, dar cred că vom crește fizic și vom fi mai buni.

  • Adrian Mutu, mulțumit de jocul echipei, în ciuda înfrângerii! Am dominat de la un cap la altul

Pentru o nou promovată arătăm bine. Sunt jucători care au câștigat liga secundă anul trecut, de ce să nu merite și ei o șansă în Liga 1. Bauza are entorsa, a fost o schimbare forțată. Raicea a intrat și și-a făcut treaba bine", a spus Adrian Mutu, pentru Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!