Afli tot ce misca in sport, in timp real!
Toate golurile, toata actiunea pe
SPORT.RO
!
Te anuntam imediat cum se intampla!
stiri
fotbal intern
Liga I
Liga II
Cupa Romaniei
fotbal extern
Liga Campionilor
Stranieri
Campionate Externe
Europa League
nationala
EURO
EURO U21
sporturi
Handbal
Tenis
Box
Volei
Alte Sporturi
Local Kombat
Baschet
Simona Halep
UEFA EURO 2020
Video
program tv
Fii alaturi de noi:
SPORT.RO
Fotbal intern
Liga 1
Live Text
Steaua - Dinamo
Sambata 20 August 2016, 21:00
Steaua
Dinamo
derby
Like on Facebook
Share on Twitter
Dinamo ramane lider dupa 1-1 cu Steaua!
Tavalugul lui Reghe a ramas in deal, Filip a luat rosu direct pe final de meci
Golurile au fost marcate de Rotariu '11 si De Amorim '16
FULLSCREEN
Galerie Foto
/
Pandurii rateaza sansa sa devina lider in Liga I: 0-0 cu Voluntari! Ilfovenii au acuzat arbitrajul lui Tudor
FOTO SENZATIONAL! Primul gazon "3D" din fotbal! Cum si-a facut terenul campioana Leicester pentru meciul cu Arsenal
Ce s-a intamplat inainte de derby! Dinamovistii, dezbracati de jandarmi de veste, coregrafia a fost interzisa de oficialii Stelei
Liga 1
Ultimele stiri
Ultimele video
Cele mai citite
Liga 1
"A fost sau n-a fost?" Mihai Mironica, dupa victoria FCSB-ului in fata lui Botosani:
"Un jucator subevaluat in echipa lui Becali plina de supraevaluati!"
"S-a dus sanatos acolo!" Reactia lui Petrea cand a fost intrebat de accidentarea controversata a lui Coman la finalul meciului cu Botosani! Ce a spus dupa victoria din playoff
"Am vazut la Neymar si am incercat si eu!" Absolut genial! Reactia incredibila a lui Octavian Popescu dupa golul fabulos inscris cu Botosani: "M-a tocat toata lumea saptamana asta!"
Becali o sa ii creasca pretul dupa executia asta! :) 'Perla' Popescu, gol a la Del Piero cu Botosani! Cum a putut sa inscrie
"Nu poti sa te prezinti in halul asta!" Atac dur la adresa lui Clinceni dupa debutul din playoff: "Vor face figuratie!"
Inca o problema pentru FCSB! Vlad s-a accidentat si se adauga listei de jucatori indisponibili! Ce a spus Petrea
Sclipirea lui Tavi Popescu si gafa imensa a lui Pap o duc pe FCSB pe primul loc! Start bun pentru echipa lui Petrea in playoff! Aici ai ce s-a intamplat in FCSB 2-1 FC Botosani si cum arata clasamentul
Le-au dat sah mat! Victorie clara pentru CFR Cluj in primul meci din playoff! Campioana urca pe primul loc si pune presiune pe FCSB! Aici ai tot ce s-a intamplat in CFR 3-0 Clinceni
BREAKING NEWS! Super-puterile din Europa anunta lovitura majora: apare Superliga! Comunicatul oficial si anuntul presedintelui Perez
Nebunie in La Liga! Real, pas gresit dupa victoria din El Clasico! Barcelona poate trece iar pe locul doi
Fabulos! A pariat ca Pantiru va inscrie cu Botosani si a dat lovitura! Suma incredibila pe care a castigat-o un roman
"Doua goluri pe care numai eu le pot lua!" Croitoru, dezamagit dupa infrangerea cu FCSB! Ce a spus despre gafa lui Pap
"A fost sau n-a fost?" Mihai Mironica, dupa victoria FCSB-ului in fata lui Botosani: "Un jucator subevaluat in echipa lui Becali plina de supraevaluati!"
"S-a dus sanatos acolo!" Reactia lui Petrea cand a fost intrebat de accidentarea controversata a lui Coman la finalul meciului cu Botosani! Ce a spus dupa victoria din playoff
Pantiru dezvaluie cum a reusit sa inscrie cu Botosani: "Am vazut din tribuna asta!" Declaratie superba pentru FCSB: "Joc la echipa pe care o iubesc de mic!"
"Am vazut la Neymar si am incercat si eu!" Absolut genial! Reactia incredibila a lui Octavian Popescu dupa golul fabulos inscris cu Botosani: "M-a tocat toata lumea saptamana asta!"
Se anunta probleme si mai mari pentru FCSB?! Morutan s-a accidentat si a fost schimbat de urgenta in meciul cu Botosani
Becali o sa ii creasca pretul dupa executia asta! :) 'Perla' Popescu, gol a la Del Piero cu Botosani! Cum a putut sa inscrie
Bogdan Stelea, dezvaluiri interesante din timpul carierei sale pe www.sport.ro: "Imi era rival 100%. Voiam sa fiu mai bun"
EXCLUSIV | Valeriu Iftime, mesaj razboinic inainte de meciul cu FCSB: "Vrem 3 puncte!" Raspuns dupa acuzatiile de blat: "Ii consider depasiti pe acesti oameni!"
Victorie uriasa pentru Lucescu in fata lui Sahtior! Dinamo Kiev este 99% campioana in Ucraina
EXCLUSIV | "E prostie sa nu ii primeasca pe FCSB in Ghencea!" Reactie categorica dupa victoria Stelei in Liga 3
Gica Popescu, dezvaluiri incredibile despre finala UEFA cu Galatasaray: "Am jucat cu zece copci". Interviul exclusiv pe www.sport.ro
Giani Kirita, UMILIT de Antreea Tonciu! Raspuns incredibil in direct la PRO TV: "A fost cel mai plictisitor in dormitor! Nu stii ca asa sunt astia tatuati si mari? Degeaba!"
"Sper ca jucatorii sa nu resimta infrangerea din Supercupa!" Petrea, in alerta inaintea meciului cu Botosani: "Trebuie sa fim atenti!"
"Vom avea de suferit!" Probleme pentru CFR Cluj dupa finala Supercupei! Anuntul lui Iordanescu inainte de primul meci din playoff
"Sunt prea innebunita dupa handbalul asta, iubesc sportul asta!" Super interviu cu Cristina Neagu! Ascuns nimic. Pleaca de la CSM?! "Nu e treaba mea de unde vin banii la CSM"
EXCLUSIV | Becali a mai inventat in jucator: "Debelihu s-a impins in Popescu, niciun penalty!" Ce spune despre FCSB - CFR: "Am facut experiment, am rezistat cu copiii"
Primele imagini cu sportivul care si-a DISTRUS pieptul la antrenamente! Cum arata dupa operatia suferita si ce i-au spus medicii! Detalii cu impact emotional
Ce a facut William cand Harry a venit sa stea langa el, la funeraliile bunicului lor. FOTO
Decizia luata de Regina Elisabeta dupa ce si-a ingropat sotul. Gestul este foarte emotionant
A prins un peste de 2.6 milioane de euro si e halucinant ce a ales sa faca cu el! Barbatul care a uimit intreaga planeta
Ronaldo s-a INFURIAT si a PLECAT de pe teren inainte de finalul meciului! A trantit banderola dupa ce a fost FURAT! Imaginile care fac inconjurul lumii
Hagi, EROUL lui Radoi! Victorie LA LIMITA dupa ce am luat doua goluri in DOUA MINUTE! Executii SUPERBE ale lui Mihaila si Tanase! Aici ai tot ce s-a intamplat in Romania 3-2 Macedonia
Nici Hagi, nici Dobrin! Pe cine considera Gica Craioveanu cel mai bun fotbalist roman: "Era un artist al balonului"
Becali, DISPERAT sa-l aduca la FCSB dupa ce l-a vazut in meciul cu Olanda! Pe ce jucator a pus ochii pentru Europa
Romania 0-1 Germania | Am inghetat cand sa le bagam cutitul! Romania, la un pas sa fie MARE cu Germania! Nita, mondial pe National Arena! AICI ai tot ce s-a intamplat
Budescu, calcaie si SHOW TOTAL in Arabia Saudita! I-a INNEBUNIT pe milionari! Ce le-a facut seicilor care-i cer 720 000 de euro
„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
Voiculescu, acuzații grave: Ministerul Sănătății este în colaps. Cîțu e un mincinos patentat?
Bărbatul din Pitești a avut un sfârșit violent și a murit asfixiat. Doi polițiști, reținuți
Stirileprotv.ro
DOCUMENT. Decizia de formare a grupului care trebuia să verifice raportarea deceselor de Covid, trimisă premierului Cîțu
Presa britanică: Regina Elisabeta a II-a se va muta definitiv la Windsor, pentru a fi aproape de Prințul Philip
Trei morţi şi doi răniţi într-un atac armat din statul american Wisconsin
Incont.ro
Pentru a găsi răspunsurile la întrebarea ce putem face pentru a găti preparate gustoase la grătar, răsfățându-ne membrii familiei sau prietenii apropiați la mesele din weekend petrecute în curte sau la iarbă verde, specialiștii de la Pefoc ne-au sărit în ajutor cu câteva sfaturi și informații prețioase.
(P) Păreri PEFOC și sfaturi utile despre cum să ne pregătim pentru grătare perfecte în aer liber!
(P) Trei categorii de produse esențiale pentru dotarea unui restaurant
(P) Smartphone nou? Top 6 accesorii de care ai nevoie
Foodstory.ro
Surse excelente de proteine în perioada postului
Adevarul despre alcool: băuturile care dau cele mai mari dureri de cap a doua zi
Salata făcută de un chef american a devenit virală și e considerată ”o crimă împotriva umanității”
DeBarbati.ro
Directorul de vânzări din cadrul Bit Online, Bogdan Văcărelu, a vorbit într-un interviu despre parteneriatul cu eMAG Marketplace și despre provocările pe care le-a întâmpinat pe parcursul timpului.
(P) Bogdan Văcărelu, de la Bit Online, despre parteneriatul cu eMAG Marketplace și provocările business-ului
Întrebarea specială de la Pe bune?! îți poate aduce un smartphone nou-nouț. Cum intri în concurs
(P) 8 moduri în care bărbații activi se relaxează
Yoda.ro
Oamenii de știință au creat roboți vii care au memorie și sunt capabili să se asambleze singuri.
Cercetătorii au creat roboții vii, care au memorie proprie și se pot asambla singuri
Cel mai interesant telefon pliabil. Nu vine de la Samsung sau Huawei
Decizie radicală a Apple. Compania va renunța la un model de iPhone
Procinema.ro
(P) Redescoperă bucuria lucrurilor simple cu noile grătare de grădină economice!
(P) Topul celor mai bune filme despre jocuri de noroc
(P) Transformă-ți căminul într-un sanctuar de relaxare și căldură, cu focarele premium Pefoc!
Protv.ro
Cine este femeia care a însoțit-o pe Regina Elisabeta a II-a la funeraliile soțului ei
Ce a purtat Regina Elisabeta a II-a în geantă la funeraliile soțului ei, Philip
Prinții William și Harry, surprinși în timp ce vorbeau la finalul funeraliilor. Ce și-au spus cei doi frați
Perfecte.ro
În copilărie se considera rățușca cea urâtă , iar acum este model de succes. Cum a pozat pentru Sports Illustrated
Horoscop zilnic 17 aprilie 2021. Balanțele sunt tentante să reia relația cu o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Fecioarele
La 17 ani, fiul lui Reese Witherspoon este un tânăr foarte chipeș. Deacon i-a cucerit pe fanii actriței
©2021 Sport.ro |
Despre cookies
|
Politica de confidentialitate
Modifică setările cookies