FOTO: "Radu MIRACULOS"! Ce GOL a scos Radu Stefan in Fiorentina 0-0 Lazio!

Autor: Sport.ro
Luni 05 Octombrie 2009, 10:40
FOTO: "Radu MIRACULOS"! Ce GOL a scos Radu Stefan in Fiorentina 0-0 Lazio!

"Radu MIRACULOS", a notat goal.com dupa meciul Fiorentina - Lazio Roma, scor 0-0, din etapa a VII-a a campionatului Italiei, in care romanul Stefan Radu a avut o interventie salvatoare la un sut al atacantului gazdelor, Alberto Gilardino.

"Radu: excelenta prestatia sa la «golul fantasma salvat». Candideaza pentru un loc de titular chiar si cand vor reveni Diakite si Siviglia. Nota 7", mentioneaza goal.com.


 

Site-ul citat noteaza ca arbitrul asistent Prondini ar fi trebuit sa vada ca a fost gol valabil in minutul 79, cand Gilardino a sutat spre poarta echipei Lazio, iar mingea a fost scoasa de Radu din interiorul portii. "Chiar si centralul Brighi l-ar fi putut ajuta pe Prondini, avand in vedere pozitia buna in care se afla. Probabil putin repaus ii va prinde bine", adauga goal.com.

Tehnicianul echipei Fiorentina, Cesare Prandelli, considera, de asemenea, ca a fost un gol valabil la faza respectiva. "Golul lui Gila? Cand vezi ca doi jucatori spun ca este gol, e greu sa nu crezi asta. Gilardino si Montolivo erau foarte aproape, picioarele lui Radu erau in interiorul portii, nu era imposibil de vazut", a spus Prandelli la postul Sky.
AC Fiorentina si Lazio au remizat, duminica, scor 0-0, in etapa a VII-a a campionatului Italiei. La Fiorentina, Adrian Mutu a evoluat pana in minutul 66, in timp ce Stefan Radu a fost integralist la echipa Lazio.

Agentia Calciomercato i-a acordat lui Mutu nota 5,5, in timp ce Stefan Radu a fost notat cu 6,5, interventia sa fiind calificata drept "salvatoare".

Fiorentinanews.com, care l-a notat pe Adrian Mutu cu 6, scrie ca Gilardino a inscris un gol valabil. "Tot stadionul a vazut golul, cu exceptia brigazii de arbitri pur si simplu scandaloasa", mentioneaza site-ul citat.

Violanews.com scrie ca Gilardino a marcat "un gol foarte frumos, pe care doar un arbitru nepotrivit si un asistent miop nu l-au vazut". Adrian Mutu a fost notat cu 6 de acest site, care mentioneaza ca atacantul roman este "in crestere, dar departe de acel Mutu decisiv, admirat la Florenta".

Agentia Datasport i-a acordat lui Mutu nota 5,5 si lui Radu nota 6,5.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT