Pustii romani se pot antrena ca Ronaldo! Juventus revine in Romania! Unde vor avea loc antrenamentele

Pustii romani se pot antrena ca Ronaldo! Juventus revine in Romania! Unde vor avea loc antrenamentele

In aceasta vara, se va organiza tabara de fotbal Juventus in Romania. Vezi care este orasul ales de organizatori.

Copiii romani se pot antrena la fel ca Ronaldo. 

In acest an, campioana Italiei din ultimele 7 sezoane vine la Cluj-Napoca pentru a pregati pentru performanta tineri fotbalisti din Romania
. Tabara de fotbal JTC Romania - editia Summer 2019 va avea loc in perioada 8-13 iulie 2019 in Parcul Sportiv Universitar "Iuliu Hatieganu", baza sportiva a Universitatii Babes-Bolyai si este dedicata copiilor cu varste intre 6 si 13 ani. Ceremonia oficiala de deschidere si un antrenament demonstrativ se vor desfasura pe stadionul Cluj Arena. Juniorii vor avea parte de 20 de ore de antrenamente si pregatire tehnica sub indrumarea antrenorilor de la Juventus Academy, vor primi echipament sportiv original, vor lua masa si vor avea supraveghere medicala, se vor organiza activitati de recreere si de socializare, iar la final va avea loc o ceremonie de inchidere si se vor acorda diplome. Inscrierile pornesc de la 550 de euro.

Pana acum, s-au organizat in Romania doua tabere de fotbal Juventus Torino, ambele in Bucuresti: JTC Romania - editia Winter 2019, respectiv JTC Romania - editia Summer 2018, ambele pe Arena Nationala din Bucuresti. In total, la cele doua tabere de fotbal au participat 180 de copii. J Academy isi desfasoara activitatea la localitatea Vinovo, aflata la 14 km de Torino, si este una dintre cele mai apreciate din Europa. In cadrul s-au format, de-a lungul anilor, fotbalisti precum Paolo Rossi, Roberto Bettega, Giuseppe Furino, Tommaso Rocchi, Claudio Marchisio, Paolo De Ceglie, Sebastian Giovinco, Ciro Immobile, Luca Marrone sau Moise Kean.

In aceasta vara, la Cluj revine si Barca Academy

In perioada 4-8 septembrie 2018, mai multi antrenori ai clubului catalan au venit la Cluj-Napoca pentru tabara de fotbal "Barca Academy" adresata copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, la care au participat 160 de juniori. In acest an, Barca Academy Cluj-Napoca vor avea loc in perioada 24-29 iunie (fotbal) si 1-6 iulie (baschet), inscrierile pentru cele doua evenimente demarand deja. Staff-ul tehnic este format din 4 antrenori si 1 coordonator din cadrul La Masia, academia FC Barcelona, unde s-au format Messi, Iniesta, Xavi, Fabregas, Pique, Guardiola, Puyol sau Busquets. Antrenamentele din acest an se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 16 ani.

Citeste si:juventusRonaldo
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies