Goian: "Voi da totul pentru Palermo!" Vezi cum s-a antrenat cu Zenga!

Autor: Sport.ro
Sambata 08 August 2009, 09:46

Dorin Goian vrea sa ajunga cu Palermo in Europa si anunta ca Zenga a fost decisiv pentru transferul sau in Italia!

VIDEO: Goian va purta numarul 3 la Palermo: vezi imagini de la sosire! Seful lui Palermo, despre Goian: "E incapatanat, am auzit! E excelent!"

Fostul stelist Goian si-a ales numarul 3  la Palemo si va intra in focuri de astazi: joaca cu Mallorca si Sevilla! Goian si-a fixat si obiectiv - vrea ca si la Steaua in cupele europene.

"Orice jucator cand ajunge la o echipa noua are emotii. Sper sa intru cat mai repede in programul echipei si sper sa ne indeplinim obiectivele.

Prezenta lui Zenga a contat foarte mult pentru ca am lucrat cu el si asta m-a facut sa iau aceasta decizie de a veni aici.

Va trebui sa dau totul pentru a nu dezamagi conducerea si sa demonstrez ca am valoare.

Ma voi lupta pentru un post de titular. Am venit la o echipa care isi doreste sa joace in cupele europene. Voi munci mult pentru a juca in primul 11 si pentru a nu dezamagi", a spus Dorin Goian din Italia.

Conform publicatiei Mediterraneo Online, Goian va incasa in cei patru ani de contract urmatoarele sume: 350.000 de euro in primul an, 375.000 de euro in al doilea an, 400.000 de euro in cel de-al treilea an si 425.000 de euro in ultimul an.

 
 

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT