Italia

Dennis Man și-a decis viitorul! Ce decizie a luat, după ce turcii au scris că e dorit la Galatasaray

Presa din Turcia a scris în ultimele zile că Dennis Man (23 de ani) este dorit de Galatasaray, unde ar putea fi coleg cu Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 08:36
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 08:41

Firma care îl impresariază pe internaționalul român, Becali Sport, a dezmințit cele apărute. Se pare că Man este fericit în Italia și vrea să continue la Parma, unde are ca obiectiv revenirea în Serie A.

Dennis Man și-a decis viitorul: rămâne la Parma!

"Băiatul e bine la Parma. Este foarte fericit cu noul antrenor și vrea să promoveze în Serie A cu Parma", a fost mesajul transmis de firma care îl reprezintă pe Man, potrivit Parma Live.

Dennis Man a evoluat în zece partide pentru Parma în acest sezon, reușind să înscrie de două ori. Românul este evaluat la zece milioane de euro de site-urile de specialitate și mai are contract cu echipa sa până în 2025.

Parma, mai aproape de retrogradare în Serie B

Pentru Parma, echipa lui Man și Mihăilă, situația este cât se poate de complicată în Serie B. Este pe locul 15, ultimul loc ce asigură salvarea de la retrogradare, în condițiile în care echipa are ca obiectiv promovarea în Serie A.

Cu 19 puncte, Parma este la 12 puncte distanță de Lecce, ocupanta locului doi, ultimul ce asigură promovarea directă.

În Serie B, sistemul competițional permite echipelor clasate între locurile trei și opt să joace în cadrul unui baraj pentru ultimul loc ce asigură promovarea. Locul opt este la șase puncte distanță de Parma.

Modifică setările cookies