Codrea: "Goian este un fundas excelent, dar mai are nevoie de timp pentru a se adapta in Italia!"

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Decembrie 2009, 17:55
Codrea: "Goian este un fundas excelent, dar mai are nevoie de timp pentru a se adapta in Italia!"

Mijlocasul Sienei, Paul Codrea, a declarat ca Dorin Goian este un fundas excelent, dar are nevoie de timp pentru a se adapta in Serie A, informeaza mediagol.it.

Siena va juca, duminica, in runda a XVII-a din Seria A, in deplasare impotriva echipei din Palermo, la care pe langa Goian, mai este legitimat si fundasul roman Cristian Melinte.

"Pe Melinte nu il cunosc asa de bine, nu pot sa spun multe lucruri despre el. Stiu doar ca este un jucator tanar cu mult angajament, dar nimic mai mult.

Despre Goian insa pot spune ca e un fotbalist de calificare, un coechipier la echipa nationala a Romaniei, un fundas foarte bun, dar, ca toti stranierii, in primul an in Serie A si el are nevoie de timp pentru a se adapta cat mai bine la fotbalul italian", a precizat mijlocasul roman in varsta de 28 de ani, care evolueaza in campionatul italian din sezonul 2001-2002.

Legat de meciul de duminica impotriva echipei din Palermo, grupare la care a fost legitimat in trecut, Codrea a precizat ca pentru AC Siena va fi un meci impotriva unei dintre formatii puternice din campionatul Italiei:

"Vom infrunta Palermo cu un mare respect, dar nu cu teama. Suntem constienti ca in campionat vom intalni echipele puternice cum este si Palermo, dar apoi mai avem de jucat cu Fiorentina, Inter Milano si AC Milan....

Probabil ca Palermo este cea mai slaba dintre ele. Deci, respectam aceasta echipa, nu ne temen de ea, chiar daca, in opinia mea, Palermo este o echipa mare".

In prezent, AC Siena se afla pe pozitia a 19-a dupa 16 etape, cu doar 12 puncte acumulate.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT