Ciro Immobile și-a dat acordul pentru transfer și e gata să plece de la Lazio după opt ani!

Ciro Immobile Besiktas Lazio Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 09:54
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 09:54

Ciro Immobile (34 de ani) își pregătește plecarea de la Lazio, echipa pentru care evoluează de opt ani.

Atacantul italian mai are doi ani de contract cu echipa biancocelestă, dar este foarte aproape de un transfer în Turcia, la Beșiktaș Istanbul!

Ciro Immobile se pregătește pentru plecarea de la Lazio!

Fosta Gheată de Aur și-a arătat deja disponibilitatea pentru un transfer în Superliga Turciei. 

Acum rămâne doar ca Beșiktaș să ajungă la un acord cu Lazio în privința sumei de transfer, scrie jurnalistul Nicolo Schira pe pagina sa de Twitter.

În cursul zilei de marți se așteaptă ca cele două părți să poarte o nouă rundă de negocieri. Rămâne de văzut în ce măsură va fi dispusă Lazio să renunțe la golgheterul italian, având în vedere că acesta mai are doi ani de contract cu echipa lui Claudio Lotito.

Aproximativ 9,5 milioane de euro plătea Lazio în 2016 pentru a-l transfera pe Ciro Immobile, care a devenit golgheterul all-time al echipei. În 340 de apariții a marcat de 207 ori și a oferit alte 54 de pase decisive în toate competițiile.

Gheata de Aur în 2020, Ciro Immobile se poate lăuda cu trei titluri de golgheter în Serie A în perioada petrecută la Lazio.

AC Siena, Juventus, Grosseto, Pescara, Genoa, Torino, Borussia Dortmund și Sevilla sunt echipele pe la care a mai trecut atacantul italian în cariera sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!