Oltchim Ramnicu Valcea Jakob Vestergaard Steluta Luca Handbal

Oltchim isi revine! Buget de 1,5 milioane de euro si negocieri sa pastreze toata echipa! Cine va pleca si cine ramane la Valcea:

Oltchim pare sa fi trecut peste momentul in care echipa urma sa se dezintegreze. Oficialii au anuntat planul pentru sezonul urmator.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Mai 2013, 17:07
Data actualizarii: Miercuri 01 Mai 2013, 17:07

Oltchim nu se mai autodistruge. Sefii au anuntat cine va pleca si cine va ramane la cel mai important club sportiv din Romania, daca e sa ne gandim la performantele recente - semifinala de Cupa Campionilor.

Bugetul pentru anul urmator va fi de 1,5 milioane de euro. Sase jucatoare au fost deja convinse sa ramana:

Alexandrina Barbosa, despre care s-a zvonit ca va pleca la Vardar Skopje, Iulia Curea, Adriana Nechita, Iulia Managarova, Adina Meirosu si Nicoleta Safta sunt cele sase.

Paula Ungureanu, Silvia Navarro, Cristina Neagu, Aurelia Bradeanu si Ramona Farcau, sunt jucatoarele cu care se negociaza in stadiu avansat, potrivit comunicatului.

Katarina Bulatovici, Marija Jovanovici si Oana Manea, precum si antrenorii Jakob Vestergaard si Mette Klit, sunt singurele certitudini ca nu vor mai ramane la Oltchim in sezonul urmator. Steluta Luca va ramane in staff, insa conducerea va decide daca va fi antrenoar secund sau principal.

Dana Babeanu, Eliza Buceschi si Andreea Polocoser vor reveni dupa imprumuturi la alte echipe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!