Fetele de la Muszyna vor sa topeasca metalul! Metal Galati - Fakro Muszyna, LIVE la sport.ro pe 1 dec!

Autor: Sport.ro
Luni 30 Noiembrie 2009, 12:04
Fetele de la Muszyna vor sa topeasca metalul! Metal Galati - Fakro Muszyna, LIVE la sport.ro pe 1 dec!

Super-campioana Romaniei la volei, Metal Galati a pierdut din stralucire - fara bani, dar si fara antrenorul Zoran Terzici, care lipseste de la antrenamentele echipei de cateva zile, galatencele vor sa se razune pe polonezele de la Fakro Muszyna.
 

Prima batalie din noul sezon in Champions League, Metal Galati - Fakro Muszyna, e in direct la Sport.ro pe 1 decembrie, de la cinci dupa amiaza

Campioana ultimilor trei ani la volei in Romania - Metal Galati are probleme!
Dupa ce au ratat primul obiectiv din acest sezon - Cupa Romaniei, fetele de la Galati au sanse mari sa ramana si fara antrenor - Zoran Terzici e hotarat sa nu se mai prezinte la echipa pana cand conducerea nu pune pe masa banii pentru jucatoare.

Terzici ar fi platit din banii lui chiar cateva prime ale fetelor care, dupa meciul pierdut cu 3-0 la Iasi - jucat fara Terzici pe banca, au fost duse de catre oficialii gazdelor sa manance undeva ieftin!

Problemele de la Metal Galati vin intr-un moment delicat, chiar inaintea debutului in noul sezon al Champions League, care ar putea consemna o alta lovitura - demisia vicepresedintelui Alexandru Deju!

"Sunt probleme pe care nu le stiu, pentru ca nu am fost de fata sa vad daca Terzici a dat sau nu bani la jucatoare. Presedintele Corneliu Mangalea e cel mai in masura sa dea raspunsuri", a declarat pentru site-ul Sport.ro vicepresedintele voleibalistelor de la Metal Galati, Alexandru Deju.

Metal Galati incepe batalia in Champions League saptamana viitoare, cu polonezele de la Fakro Muszyna.

Metal Galati - Fakro Muszyna e in direct la Sport.ro pe 1 decembrie, de la ora 17:00!

 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT