FOTO ȘI VIDEO Lobby pentru Bayern Munchen! Pep Guardiola a fost rugat de cine se aștepta mai puțin, să revină în Bundesliga 

Pep Guardiola Alexander Zverev Bayern Munchen Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 21:42
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 21:50

Pep Guardiola se află în vacanță, după un sezon plin la Manchester City, cu care a reușit să cucerească titlul în Premier League. 

Tehnicianul spaniol a fost prezent la Wimbledon, la meciul pe care Alexander Zverev l-a câștigat în fața lui Cameron Norrie, în turul trei, scor 6-4, 6-4, 7-6 (17-15).

Pep Guardiola, cerut antrenor la Bayern Munchen

La finalul partidei, în timpul declarațiilor susținute de câștigător, neamțul i-a mulțumit lui Pep Guardiola pentru prezența sa și, mai în glumă, mai în serios, i-a cerut să vină la Bayern Munchen. 

"Am avut câțiva spectatori de marcă astăzi, printre care și una dintre legendele fotbalului, Pep Guardiola. M-am emoționat extrem de tare când l-am văzut. Mulțumesc foarte mult că ai venit.

Bayern Munchen are nevoie de un antrenor, omule. Dacă te plictisești de fotbal, poți să mă antrenezi oricând", a spus Alexander Zverev.

FC Bayern l-a contactat pe Guardiola! Motivul pentru care au apelat la antrenorul spaniol

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano a scris pe rețelele social media că ”bavarezii”, în căutarea unui antrenor după despărțirea de Thomas Tuchel, au apelat la Pep Guardiola pentru a se interesa de maniera în care gestionează lucrurile Vincent Kompany.

Italianul a mai punctat pe platforma Twitter/X că relația dintre Pep Guardiola și FC Bayern este excelentă, iar spaniolul le-a comunicat nemților că Vincent Kompany este un antrenor talentat, inteligent și ideal pentru cârma ”bavareză”.

”Bayern i-a cerut opinia lui Pep Guardiola despre Vincent Kompany, după câteva discuții interne. Relația dintre Bayern și Pep e excelentă. Guardiola a vorbit la superlativ despre Kompany. A spus că e un antrenor talentat, un tip inteligent și că e candidatul ideal pentru job”, a scris Fabrizio Romano.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!