Fara Pep, dar cu Muller, Martinez sau Alonso. Bayern le-a prelungit contractele celor mai importanti jucatori: "Suntem foarte fericiti sa jucam aici"

Fara Pep, dar cu Muller, Martinez sau Alonso. Bayern le-a prelungit contractele celor mai importanti jucatori: "Suntem foarte fericiti sa jucam aici"

Bayern se va desparti la vara de Pep Guardiola, potrivit presei de pe continent, insa conducerea nu vrea sa scape niciun fotbalist printre degete. Bavarezii au semnat astazi noi contracte cu patru titulari importanti.

Thomas Muller, Jerome Boateng, Javi Martinez si Xabi Alonso vor ramane la Bayern Munchen si din vara, acestia semnand noi contracte cu formatia bavareza. Daca primul dintre ei a acceptat o propunere pentru inca un an si jumatate, ceilalti au semnat pe perioade mult mai lungi (pana in 2021).

"Suntem incantati ca acesti jucatori importanti au semnat noi intelegeri pe termen lung. Thomas, Jerome si Javi stiu cum sa castige trofee, inclusiv Champions League. Vor aduce calitate si stabilitate echipei noastre pentru mult timp", a spus presedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

Cu varste cuprinse intre 26 si 27 de ani, Muller, Boateng si Martinez vor ramane la Bayern pana in vara lui 2021, acestia declarandu-se extrem de incantati de oportunitatea ivita.

"Suntem foarte fericiti si foarte mandri ca am semnat prelungirea. Avem o echipa magnifica. Munchen este un oras perfect pentru un fotbalist profesionist, toata lumea e respectuoasa si toti sunt uniti in jurul echipei", au spus acestia.

De cealalta parte, veteranul Xabi Alonso, in varsta de 34 de ani, va ramane la Bayern pana in vara lui 2017. Acesta va avea 36 de ani in momentul in care va incheia contractul.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies