Sambata 10 Aprilie 2010, 06:58

CE PARADIS! In noul stadion de 80.000 locuri din Casablanca creste o padure! FOTO

www.sport.ro va prezinta cateva din cele mai spectaculoase MEGA ARENE din lume. Mergem acum in Casablanca, Maroc.

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

Cand vorbesti de Casablanca, mintea iti fuge instant la celebrul film din 1942, cu Humphrey Bogart si Ingrid Bergman. Dar nu despre asta e vorba.

Daca aceasta arena ar fi un film, ar fi de Oscar. Grandioasa precum pretul “construirii” paradisului din Avatar, in spatele ambalajului, nu albastru de data asta, se ascunde o imagine mai solida ca scenariul filmului care a esuat lamentabil la premiile din cinematografie date in acest an.

Arena de 80.000 de locuri din Casablanca, Maroc, va deveni casa celor mai bune echipe locale, Wydad si Rada, asa cum San Siro e pentru Milan si Inter, iar Olimpico e pentru Roma si Lazio. Insa nici echipa nationala de fotbal nu va fi neglijata in aceasta privinta.

2013 este data finalizarii acestui proiect realizat de grupul de arhitecti SCAU, iar startul va fi dat la sfarsitul acestei luni.

Situata in mijlocului unui paradis natural, arena va cuprinde un mic paradis propriu. Interiorul nu va fi umplut cu geamuri termopan, TV-uri mai plate ca soselele nemtilor, ci cu o adevarata gradina botanica.

Mai vezi in MEGA ARENE si:

FULLSCREEN
Ziua Sentinței. Ce scenarii sunt posibile pentru Dragnea la Instanța Supremă