Omul care i-a transferat pe Suarez, Mascherano si Rakitic la Barcelona, parte a celui mai nou superproiect din fotbalul european. Zubizarreta, noul director al lui OM

Omul care i-a transferat pe Suarez, Mascherano si Rakitic la Barcelona, parte a celui mai nou superproiect din fotbalul european. Zubizarreta, noul director al lui OM

BATE CUPA: Foresta - Steaua, astazi, 21:30, in direct la PRO TV

Olympique Marseille are de cateva saptamani un nou patron, pe americanul Frank McCourt, dar si un nou antrenor, dupa ce Rudi Garcia a acceptat propunerea de a reveni in Ligue 1. De astazi, OM are si un director sportiv faimos in fotbalul mondial.

OM a anuntat oficial numirea lui Andoni Zubizarreta, fostul mare portar al nationalei Spaniei, director sportiv al Barcelonei intre 2010 si 2015, in cadrul clubului.

Zubizarreta, cel care i-a transferat la Barcelona pe Javier Mascherano, Luis Suarez ori Ivan Rakitic, l-a inlocuit pe Gunter Jacob.

"Sunt fericit sa fac parte dintr-un club cu atat de multa personalitate, cum este Olympique Marseille. Sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor. Pentru mine, Marseille este un club care respira fotbal. Este un club cu suflet. Stiu foarte bine La Liga, dar voi urmari jucatori din toate campionatele", a spus Zubizarreta.

De cealalta parte, americanul Frank McCourt, extrem de implicat de la preluarea clubului, a spus si el: "Putini sportivi profesionisti se pot lauda cu un CV atat de lung si de impresionant precum cel al lui Andoni Zubizarreta.

Cu patru participari la Mondiale, titular al Spaniei si cu 20 de ani de experienta la Barcelona si Bilbao, Zubi va aduce un plus urias clubului.

El a muncit mult pentru a ajunge la acest nivel si sunt foarte fericit ca l-am putut convinge.

Impreuna cu presedintele Jacques-Henri Eyraud si cu Rudi Garcia, vom face o echipa care sa atinga culmile succesului", a spus americanul.

In acest moment, OM este doar pe 11 in Ligue 1, cu 13 puncte in 10 etape.

Sezonul trecut, OM a terminat pe locul 13 al campionatului francez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies