"In vara, inainte sa semnez cu PSG, Neymar mi-a trimis un SMS". Dezvaluirea facuta de Mbappe la cateva luni de la transfer

"In vara, inainte sa semnez cu PSG, Neymar mi-a trimis un SMS". Dezvaluirea facuta de Mbappe la cateva luni de la transfer

Kylian Mbappe a dezvaluit intr-un interviu acordat France Football cum a tinut legatura cu Neymar inainte de transferul pe Parc des Princes.

Pustiul imprumutat de PSG cu o clauza obligatorie de 180 de milioane de euro a vorbit despre prietenia sa cu Neymar. Acesta spune ca brazilianul l-a luat inca din prima zi la PSG "sub aripa sa".

Mbappe a povestit ca Neymar a inceput sa-i dea SMS-uri chiar dinaintea oficializarii transferului.

"Am schimbat SMS-uri pe timpul verii, apoi el m-a luat imediat sub aripa lui, m-a ajutat sa ma integrez. Ba chiar mai mult, m-a asteptat foarte mult. Imi dadea mereu mesaje si ma intreba cand sosesc. Eu ii spuneam ca se va intampla curand. Cred ca la un moment dat incepuse sa se indoiasca de transferul meu", a spus Mbappe.

"Imediat ce am ajuns la Paris, m-a asigurat de sprijinul lui, a facut tot posibilul pentru a ma ajuta, a avut grija sa ma integrez", a mai spus Mbappe.

Pustiul a povestit ca in prima sa zi la PSG s-a simtit "precum un star rock".

"In ziua prezentarii m-am simtit ca un star rock. Toata lumea, toti fanii m-au primit incredibil", a mai spus el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT