VIDEO „Mai bine stau acasă!” Căpitanul Corvinului Hunedoara, declarație războinică înainte de Supercupa cu FCSB

Fotbal intern
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 12:09
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 12:08

Supercupa României, FCSB - Corvinul se joacă joi, 4 iulie, de la ora 20:00 și va fi transmisă live text pe www.sport.ro.

În urmă cu un an și două luni, Alexandru Neacșa evolua pentru Corvinul Hunedoara în liga a treia și încerca să contribuie decisiv la promovarea clubului-simbol al județului Hunedoara în al doilea eșalon fotbalistic.

14 luni mai târziu, Neacșa este căpitanul câștigătoarei Cupei României 2023/24, al unei echipe care urmează să joace în primul tur preliminar în Europa League și al unei grupări care își propune promovarea în Superligă, la finele stagiunii care va începe o dată cu Supercupa României dintre FCSB și Corvinul Hunedoara.

  • Galeriile celor de la Steaua și Corvinul sunt înfrățite / Foto - Gabriel Chirea

Alexandru Neacșa: „E un trofeu pe care mi-l doresc, pentru că nu îl am.”

Prefațând meciul de joi-seară, care se va juca pe Stadionul Ghencea, începând cu ora 20:00, decarul echipei antrenate de Florin Maxim nu s-a ferit de cuvinte puternice, prin care arată că își dorește cu fermitate trofeul pus în joc.

„Din punctul lor de vedere ai dreptate, este doar meciul de deschidere al sezonului, dar, din punctul meu de vedere, cred că e mai greu să ajungi să joci în Supercupă. Pentru a o juca, trebuie să câștigi ori cupa, ori campionatul. Trebuie să fie o miză cel puțin la fel de mare.

„Chiar dacă joc împotriva celei mai bune echipe din Superligă, vreau să câștig!”

Pentru mine e un trofeu pe care mi-l doresc, pentru că nu îl am. De ce să zic că mergem doar să jucăm? Mai bine stau acasă decât să mă duc cu mentalitatea asta.

Chiar dacă joc împotriva celei mai bune echipe din Superligă, vreau să câștig!”, a transmis Alexandru Neacșa, într-un interviu acordat canalului oficial de YouTube al Corvinului Hunedoara


Primul gol marcat de România la UEFA EURO 2024

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!