Secretul succesului lui Ljubinkovic: iubita sa, Nevena

Autor: Sport.ro
Luni 26 Noiembrie 2007, 09:47
NEVENA IL RASFATA PE LJUBINKOVIC CU SALATA SARBEASCA

Al doilea golgheter din Liga lui Mitica, Marko Ljubinkovic de la FC Vaslui, s-a bucurat din plin de pauza competitionala cu ocazia meciurilor internationale jucate la mijlocul saptamanii. Sarbul dorit de Steaua si Rapid a fost vizitat de iubita sa, Nevena.

Studenta in ultimul an la facultatea de litere, Nena, cum o alinta Marko Ljubinkovic, a povestit pentru cotidianul Click, cum isi rasfata iubitul cu salata sarbeasca. Desi recunoaste ca bucataria nu e tocmai punctul ei forte, frumoasa Nevena spune ca salata sarbeasca e favorita lui Marko.

Conform sursei citate, cei doi isi vor petrece sarbatorile de iarna acasa, in Serbia. "Vom merge acasa, acolo unde vom petrece alaturi de familiile noastre Craciunul, cu mancarurile traditionale specifice acestei sarbatori. La fel ca si la romani si noi pregatim preparate din carne de porc, friptura, sarmale, dar si traditionalul cozonac. Imediat dupa Craciun, intentionam sa plecam impreuna intr-o vacanta, de cateva zile, poate undeva intr-un loc calduros", povesteste Nena in Click.

Cum vor funcționa școlile din septembrie. Ore ținute în containere și elevi testați lunar pentru Covid
BRAT