Dan Petrescu CFR Cluj Sepsi OSK Sfantu Gheorghe Fotbal intern

VIDEO Probleme pentru Dan Petrescu înainte de Supercupa României! Antrenorul, nedumerit de VAR: „Nu înțeleg nici acum!” 

Dan Petrescu nu înțelege cum funcționează VAR-ul.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Iulie 2022, 22:12
Data actualizarii: Vineri 08 Iulie 2022, 22:12

Primul meci din România care va beneficia de VAR va fi duelul din Supercupa României dintre CFR Cluj și Sepsi OSK, sâmbătă, 9 iulie, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Dan Petrescu (54 ani) a fost cel mai aprig susținător al arbitrajului video. Antrenorul campioanei României a cerut în repetate rânduri VAR-ul în Liga 1, pentru ca fazele incerte să fie eliminate. Însă, atunci când tehnologia a fost implementată, Petrescu a mărturisit că are dubii în ceea ce privește hențul. 

Dan Petrescu: „Sper să nu ne mai certăm!” 

„Am avut o oră și 10 minute vizionare cu Alexandru Deaconu. A explicat extraordinar, în engleză, pentru că avem mulți fotbaliști străini. O să fie mari probleme. Există faza în care arbitrul decide dacă merge să vadă faza. 

Cred că se vor mai liniști lucrurile la offside. Nu ai cum să spui că nu a fost, dacă linia o arată. În schimb, la penalty-uri vor mai fi probleme. Despre henț nu înțeleg nici acum. Asta l-am întrebat, explicați-mi și mie când e henț. Cred că vor fi mai puține probleme, sper să nu ne mai certăm”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi OSK. 

Modifică setările cookies