Ilie Dumitrescu a analizat transferurile pregătite de Gică Hagi și a tras concluzia: "Poate să joace așa"

Ilie Dumitrescu Farul Constanta Gica Hagi Fotbal intern Ilie Dumitrescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 23:55
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 23:55

Farul Constanța nu a reușit să-și apere trofeul în Liga 1, motiv pentru care Gică Hagi pregătește mai multe mutări pentru a-și întări echipa.

Printre fotbaliștii doriți de "Rege" se numără Gabi Iancu (30 de ani) și George Merloi (24 de ani), cu care se află în discuții avansate.

Ilie Dumitrescu (55 de ani) crede că Gică Hagi merge pe mâna celor doi fotbaliști, deoarece dorește să schimbe sistemul și să joace cu nouă fals.

Ilie Dumitrescu a analizat transferurile pregătite de Gică Hagi

"Merloi nu e decar, Iancu este. Poate să joace și nouă fals și număr 10. Merloi joacă în banda dreaptă. Merge mai mult pe jucători cu experiență.

Iancu e o certitudine. Mie-mi place foarte mult Merloi. A avut accidentarea aia, un ghinion, dar a revenit bine", a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digisport.

Gabi Iancu (30 de ani) a îmbrăcat în sezonul precedent tricoul lui FC Hermannstadt, pentru care a adunat 37 de meciuri, reușind să marcheze șase goluri și să ofere trei pase decisive.

De partea cealaltă, George Merloi (24 de ani) a retrogradat alături de FC Voluntari în Liga 2, pentru care a jucat în 13 meciuri, marcând șase goluri și oferind o pasă decisivă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!