Dumitru Dragomir a pregătit un nou tun financiar. "Exact ca la Viena!"

Dumitru Dragomir restaurant tun financiar Viena Fotbal intern Dumitru Dragomir
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 11:16
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 11:30

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal își extinde afacerile. 

Cu fler în afaceri, Dumitru Dragomir e pus pe făcut bani. Mereu activ, fostul conducător de la FC Olt Scornicești, Chimia Rm. Vâlcea și FCM Brașov și-a pus în gând să-și deschidă un business profitabil, cu model Austria, mai exact... Viena! 

După ce în ultimul deceniu și-a investit banii în imobiliare - a ridicat mai multe blocuri în București -, Corleone și-a scrijelit în agendă un nou plan. A povestit totul recent. Ce are pe lista obiectivelor? Un restaurant. Va pune sau nu pe picioare ținta sa... rămâne de văzut. Iată mai jos ce a declarat. 

Dumitru Dragomir a pregătit un nou tun financiar. "Exact ca la Viena!"

„Am o variantă, dar nu prea vrea fiul meu. La noi nu a mers. Noi nu suntem făcuți pentru asta, înțelegi? Poate nepotul meu mai mare, să vedem, dar dacă eu vreau să fac un chinezesc, o să-l fac cel mai mare.

Ori restaurant chinezesc cu un ossobuco. Îl fac la fel ca Plachutta la Viena, dar pentru asta îți trebuie oameni serioși în bucătărie.

Plachutta este un restaurant din Viena care îți da rasol, un șnițel mare în farfurie, supă de oase cu tăiței și osul ți-l dă cu tot cu măduvă”, a precizat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!