Dănuț Lupu a vorbit despre relația cu Iodănescu Jr.: „Ce treabă are, mă, cu taică-tu? A rămas și el surprins!”

Danut Lupu Alex Iordanescu Anghel Iordanescu CS Dinamo Fotbal intern Dănuț Lupu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 09:22
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 09:24

Dănuț Lupu a dezvăluit relația pe care o are cu Alex Iordănescu, fundașul central al lui CS Dinamo.

Dănuț Lupu (55 ani) are o altă părere despre „Regele” fotbalului românesc. Fostul jucător legitimat la Dinamo și Rapid îl consideră pe Nicolae Dobrin cel mai bun fotbalist din istoria României. Mai mult, a dezvăluit că din cauza lui Gică Hagi (58 ani) nu a prins mai multe selecții la echipa națională, fiind convocat de Anghel Iordănescu (72 ani) numai când actualul antrenor al Farului nu se prezenta la lot.

Chiar dacă a precizat în mai multe rânduri că nu are o relație bună cu fostul selecționer al României, Dănuț Lupu nu ține cont de acest aspect în relația cu Alex Iordănescu (28 ani), pe care îl ajută la CS Dinamo. 

„Știi care e culmea culmilor? Eu îl am pe băiatul lui Iordănescu la CS Dinamo și îl ajut foarte mult. A rămas și el surprins: 'Băi, dar știu că tu cu tata...' Ce treabă are, mă, cu taică-tu? Mie îmi place de tine. Acum, dacă eu sunt certat cu taică-tu trebuie să mă răzbun pe tine?”, a declarat Dănuț Lupu la podcastul „Tare de tot”

Dănuț Lupu, noi precizări la „Superfanii” despre Gică Hagi și echipa națională 

Dănuț Lupu, dezvăluiri despre Gică Hagi și Anghel Iordănescu 

„Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e 'Rege". Da! (n.r - Dobrin a fost 'Rege'). Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta.

Nu, la Real Madrid și Barcelona nu a jucat (n.r - Hagi), ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională.

La Brescia? Uitați-vă câte meciuri are în trei ani de zile (n.r - a jucat două sezoane la Brescia). El, la un moment dat, m-am certat cu el tot din cauza faptului că vorbea urât de nea Mircea (n.r - Mircea Lucescu). Dacă nea Mircea nu îl ținea trei ani la Brescia, Gică era într-o perioadă foarte proastă și putea să dispară. Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r - Anghel Iordănescu)”, a declarat Dănuț Lupu pentru Fanatik.

Dănuț Lupu: „Eu am 14 convocări la națională. Din cauza răutăților nu au jucat mulți care meritau!”

„Sunt mulți jucători care meritau să joace la echipa națională și din cauza răutății dintre ei nu au jucat. Care e problema? Gică Craioveanu nu merita? Merita, nu a jucat. Eu am 14 convocări. Gândește-te că eu, în perioada 1996-1999, am jucat la Rapid și nu eram la echipa națională. Nu spun că nu erau fotbaliști pe vremea aia, dar lotul meritam să îl prind. L-au prins Chiriță, l-au prins alții...

Eu niciodată nu m-am comparat cu Gică Hagi sau n-am vrut să-i iau locul. Nu știu de unde a venit chestia asta. După părerea mea, a fost Dobrin și restul. Așa, și Balaci a fost uriaș. Eu n-am spus că Hagi nu a fost fotbalist. Pe Hagi îl bag la restul, după Dobrin. Și la mașini spui Mercedes și restul. Când spun 'și restul', mă refer la următorii 4-5, nu la două milioane de fotbaliști sau câți sunt la ora asta actuală. Hagi a fost unul dintre primii 3-4 fotbaliști, dar nu primul", a mai spus Lupu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!