FOTO CSA Steaua anunță că va lua măsuri împotriva clubului lui Adrian Mititelu: „STOP furtului de identitate!”

csa steaua FCU Craiova Fotbal intern CSA Steaua - Rapid București / Foto - Gabi Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 17:06
Data actualizarii: Duminica 12 Noiembrie 2023, 17:11

CSA Steaua a fost deranjată de postarea făcută de FCU Craiova pe rețelele de socializare înaintea meciului cu FCSB și anunță că va lua măsuri împotriva clubului din Bănie.

FCU Craiova s-a folosit de sigla Stelei în momentul în care a creat afișul de promovare al meciului cu FCSB, iar acest lucru i-a deranjat pe cei de la CSA, care au anunțat că vor lua măsuri împotriva clubului condus de Adrian Mititelu.

„STOP furtului de identitate!

  • CSA Steaua - Rapid București / Foto - Gabi Chirea

În urma postării publicate pe contul oficial de facebook al celor de „FCUCraiovaoficial”, cu privire la partida dintre SC Fotbal FCSB SA și FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA, în care este utilizată, fără acordul nostru, emblema Clubului Sportiv al Armatei Steaua, dorim să facem următoarele precizări:

1. Am raportat contul oficial al echipei oltene, deoarece informațiile postate sunt în contradicție cu realitatea;

2. În zilele următoare se vor lua toate măsurile legale împotriva clubului FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA;

3. Suntem la curent cu problemele de identitate ale echipei mai sus menționate, dar nu putem tolera acțiuni menite să inducă în eroare lumea fotbalului și să aducă prejudicii clubului nostru.

Reamintim opiniei publice că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că STEAUA BUCUREȘTI nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul) către o altă entitate juridică. Mai mult, trebuie să adăugăm că emblema postată pe contul de facebook al echipei din Craiova este înregistrată de către Clubul Sportiv al Armatei „STEAUA” la OSIM cu numărul 130904 din 23.12.2013.

În final, facem un apel către mass media sportivă din România să dea dovadă de imparțialitate, dar mai ales să țină cont de deciziile justiției”, este mesajul clubului din Ghencea.

FCSB și FCU Craiova se vor întâlni duminică, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 16 din Superliga (prima a returului), pe Arena Națională.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!