FOTO Ce s-a întâmplat când Istvan Kovacs a întrerupt meciul Rapid - Dinamo și mesajul transmis de Săpunaru propriilor fani

Rapid - Dinamo Cristian Sapunaru Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 22:06
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 22:23

Rapid - Dinamo, meci jucat sâmbătă seara pe Arena Națională, a avut și episoade care nu le fac cinste suporterilor.

Dacă în prima repriză fanii celor două formații s-au jignit reciproc apelând la bannere pline de insulte, în actul secund a avut loc un moment care nu are ce căuta pe o arenă de sport.

Suporterii giuleșteni au aruncat cu materiale pirotehnice pe gazon, iar centralul Istvan Kovacs a întrerupt meciul. Arbitrul cu ecuson FIFA i-a îndemnat pe jucători să părăsească zona careului lui Cristiano Figueiredo și a oprit meciul timp de cinci minute. 

Mesajul lui Săpunaru

În consecință, căpitanul gazdelor, Cristi Săpunaru, a sprintat spre fanii echipei sale și le-a transmis un mesaj categoric: "Opriți-vă!". Crainicul stadionului a pedalat pe un mesaj convingător pentru a-i determina pe fanii Rapidului să înceteze cu materialele pirotehnice: "Riscați să se oprească jocul!"

După cinci minute în care jucătorii celor două formații au așteptat să se liniștească atmosfera, Istvan Kovacs a hotărât ca jocul să se reia. Spectacolul a continuat în tribune, dar doar la nivel vocal.

În urma acestui incident, Rapid riscă să joace următorul meci de acasă fără spectatori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!