Fotbal intern

FOTO Ce s-a întâmplat când Istvan Kovacs a întrerupt meciul Rapid - Dinamo și mesajul transmis de Săpunaru propriilor fani

Rapid - Dinamo, meci jucat sâmbătă seara pe Arena Națională, a avut și episoade care nu le fac cinste suporterilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Februarie 2022, 22:06
Data actualizarii: Sambata 26 Februarie 2022, 22:23

Dacă în prima repriză fanii celor două formații s-au jignit reciproc apelând la bannere pline de insulte, în actul secund a avut loc un moment care nu are ce căuta pe o arenă de sport.

Suporterii giuleșteni au aruncat cu materiale pirotehnice pe gazon, iar centralul Istvan Kovacs a întrerupt meciul. Arbitrul cu ecuson FIFA i-a îndemnat pe jucători să părăsească zona careului lui Cristiano Figueiredo și a oprit meciul timp de cinci minute. 

Mesajul lui Săpunaru

În consecință, căpitanul gazdelor, Cristi Săpunaru, a sprintat spre fanii echipei sale și le-a transmis un mesaj categoric: "Opriți-vă!". Crainicul stadionului a pedalat pe un mesaj convingător pentru a-i determina pe fanii Rapidului să înceteze cu materialele pirotehnice: "Riscați să se oprească jocul!"

După cinci minute în care jucătorii celor două formații au așteptat să se liniștească atmosfera, Istvan Kovacs a hotărât ca jocul să se reia. Spectacolul a continuat în tribune, dar doar la nivel vocal.

În urma acestui incident, Rapid riscă să joace următorul meci de acasă fără spectatori. 

Modifică setările cookies