FOTO ȘI VIDEO Anamaria Prodan l-a îmbrățișat pe Bănel Nicoliță și i-a adresat o întrebare: "Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?" Cum a răspuns fostul jucător

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Octombrie 2023, 22:36
Data actualizarii: Miercuri 18 Octombrie 2023, 22:35

Bănel Nicoliță și Anamaria Prodan au fost prezenți la Gala Excelenței.

În timpul în care acorda un interviu pentru reprezentanții mass-media, Bănel Nicoliță a fost oprit de Anamaria Prodan, care l-a îmbrățișat. Fostul jucător nu s-a abținut și a ținut să o laude pe impresară.

„Un om de nota 10. Îi mulțumesc. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să fiu impresariată de ea”, a spus Bănel Nicoliță.

Anamaria Prodan l-a îmbrățișat pe Bănel Nicoliță și i-a adresat o întrebare: "Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?" Cum a răspuns fostul jucător

Ulterior, Anamaria Prodan i-a adresat o întrebare lui Bănel Nicoliță: „Ajungeai mai sus dacă erai cu mine?”. Iar fostul internațional român nici nu a clipit și a oferit răspunsul: „Cu siguranță. 200 la sută!”.

Bănel Nicoliță a continuat, apoi, să vorbească despre cariera sa. Fostul jucător a precizat că nu a avut noroc să fie alături de un agent bun și că în cazul în care ar fi fost impresariat de cineva precum Anamaria Prodan sau Giovanni Becali, altfel stăteau lucrurile.

„Vă spun sincer! Am avut cel mai mare ghinion posibil cu impresarul pe care l-am avut. Nu am avut șansă. Dacă aveam un om ca doamna Anamaria Prodan sau Giovanni Becali, cu siguranță nu mă lăsam la 38 de ani. Când te încrezi în oameni... Asta e viața”, a mai spus Nicoliță.

Ce a spus Bănel Nicoliță despre Ianis Hagi

Bănel Nicoliță a vorbit și despre selecționata lui Edward Iordănescu și a subliniat că reprezentativa e pe drumul cel bun și speră că se va califica la Campionatul European.

De asemenea, Bănel Nicoliță a precizat că Ianis Hagi poate deveni cu siguranță liderul echipei naționale, pentru că are toate atuurile, la fel ca tatăl său, Gheorghe Hagi.

„Echipa națională e pe drumul cel bun. Suntem pe primul loc. Sper să rămânem acolo. Trebuie să avem răbdare. Nu mai sunt jucători care joacă la echipe puternice. Sunt tineri și trebuie să avem răbdare cu ei.

(n.r. Îl vezi pe Ianis Hagi liderul naționalei?) Cu siguranță. Știm cum a fost tatăl lui și cu siguranță are toate atuurile să devină”, le-a comunicat Bănel Nicoliță reprezentanților mass-media la Gala Excelenței.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!