Surpriză de proporții pentru Balonul de Aur. Varianta pe care o iau în considerare pentru acest an e neașteptată 

Lionel Messi Balonul de Aur France Football Robert Lewandowski Fotbal extern Surpriză de proporții pentru Balonul de Aur. Varianta pe care o iau în considerare pentru acest an e neașteptată
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2021, 11:07
Data actualizarii: Marti 27 Iulie 2021, 11:13

Presa internațională scrie despre posibilitatea ca ceremonia de decernare a Balonului de Aur să se desfășoare pe 5 decembrie. 

Potrivit L'Equipe, France Football ia în calcul să realizeze o ceremonie specială, în care să înmâneze trofeele pentru 2020 și 2021. Organizatorii iau în calcul această variantă, însă un anunț oficial încă nu a fost făcut în acest sens. 

Balonul de Aur este decernat în fiecare an celui care este considerat cel mai bun fotbalist din lume, însă anul trecut gala nu a mai avut loc din cauza pandemiei de COVID-19. 

  • Surpriză de proporții pentru Balonul de Aur. Varianta pe care o iau în considerare pentru acest an e neașteptată

Pentru 2020, specialiștii îl consideră câștigător pe Robert Lewandowski. Atacantul celor de la Bayen Munchen a marcat 32 de goluri în 26 de meciuri și a fost desemnat FIFA World Player. 

Lionel Messi, favorit pentru Balonul de Aur în 2021
 

Pentru acest sezon, argentinianul este cotat ca favorit pentru a câștiga un nou trofeu, al șaptelea din carieră. Victoria din Copa America, Cupa Spaniei și cele 38 de goluri marcate în 47 de meciuri oficiale la FC Barcelona îl pun pe prima poziție în cursa pentru râvnitul trofeu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!