Fotbal extern

GALERIE FOTO Obiceiul care o scoate din sărite pe nevasta lui David Beckham. Starul a glumit pe seama ei

David Beckham (47 ani) este împreună cu soția sa, Victoria (48), de 22 de ani, dar nu a fost totul roz mereu.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 17:13
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 17:13

Beckham, fost internațional englez și jucător al lui Real Madrid, și-a expus în fața publicului obiceiul său pe care Victoria nu-l suportă deloc. Beckham tușește și își curăță gâtul des, iar soția sa este iritată de fiecare dată când starul face acest lucru.

„Nu-i place când fac asta (n.r. să-mi curăț gâtul). Nu am făcut-o dintotdeauna, poate doar în ultimii 15 ani”, a spus fostul internațional englez într-o discuție cu Gary Neville, potrivit Marca.

Gluma pe care Beckham a făcut-o pe seama soției sale

David Beckham este un tip carismatic, atrage ochii privitorilor și este și glumeț pe deasupra. Fostul fotbalist de la Real Madrid a glumit pe seama soției sale, spunând că el este "mai curat".

Mai sunt și alte lucruri pe care le fac și Victoria nu le face. Eu sunt foarte curat, iar ea nu este”, a spus, mai în glumă - mai în serios, Beckham, conform sursei anterior menționate.

Beckham a încheiat un contract pe aproape 180 milionae de euro

Fostul jucător englez David Beckham călătoreşte în mod regulat în Qatar, ţară faţă de care s-a angajat să-şi împrumute imaginea pentru următorii 15 ani, în schimbul sumei de 150 de milioane de lire sterline (178 de milioane de euro), informează publicația franceză L'Equipe, preluată de news.ro.

Bogatul stat din Zona Golfului Persic va găzdui Cupa Mondială la sfârşitul acestui an (21 noiembrie - 18 decembrie).

Potrivit The Telegraph, acordul ar implica "mai multe parteneriate comerciale" şi "nu toate fondurile sunt garantate". Cu toate acestea, fostul jucător englez, care a intrat în lumea afacerilor şi este proprietarul unei francize MLS la Miami, îşi va asocia acum imaginea cu Qatarul, o ţară cu o conducere foarte controversată, mai precizează sursa citată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!