Fotbal extern

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a fost prezentat la Al Sharjaf, în Emiratele Arabe Unite

Cosmin Olăroiu a oferit o primă reacție după ce a fost prezentat oficial de Al Sharjah, ocupanta locului opt din campionatul Emiratelor Arabe Unite.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 22:30
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 22:39

Antrenorul român spune că nu a semnat, momentan, cu echipa din Golf, și că există un acord verbal între cele două părți.

Cosmin Olăroiu, prima reacție după ce a fost prezentat oficial

„Nu este nimic definitivat în momentul acesta, este un acord verbal. Probabil că lucrurile se vor clarifica când ajungem acolo. Atunci când ajungi la o echipă, toţi au aşteptări foarte mari. Nu e un moment plăcut, nu de aia ne-au adus că e un moment bun. 

Trebuie să rezolvăm situaţia. Ne-am uitat puţin la echipă, avem idei aşa, dar nu e uşor. După 21 de ani de activitate, în care am avut o lună o pauză, cred că meritam să mă odihnesc puţin”, a spus Cosmin Olăroiu.

Al-Hilal, Al-Sadd, Al-Ain, Al-Ahli și Shabab Dubai sunt echipele pe care Cosmin Olăriu le-a pregătit în zona Golfului.

Acesta era liber de contract din luna februarie, după ce s-a despărțit de chinezii de la Jiangsu Suning, cu care a reușit să câștige campionatul.

„N-am văzut oferte de la nicio echipă din România. Au fost doar discuţii eu le-am spus un punct de vedere şi atâta tot”, a spus Cosmin Olăroiu, în luna septembrie.

Modifică setările cookies