edi iordanescu Atromitos Fotbal extern

Edi Iordănescu a dat răspunsul, după ce a primit o ofertă din Grecia

Edward Iordănescu, fostul antrenor al celor de la FCSB, a avut o ofertă din Grecia, unde s-ar fi luptat pentru salvarea de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 08:58
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 10:40

Atromitos Atena a fost echipa care l-a dorit cu insistență pe antrenorul care a câștigat titlul în sezonul precedent cu CFR Cluj. Presa elenă a scris chiar că Iordănescu Jr. ar urma să ajungă la Atena în cursul zilei de miercuri pentru ultimele discuții cu șefii clubului.

Edi Iordănescu a refuzat oferta grecilor

Doar că, din câte se pare, Iordănescu s-a decis mai devreme cu privire la viitorul său și a refuzat oferta venită din partea celor de la Atromitos, notează AS.ro

La Atromitos, Iordănescu ar fi avut o misiune dificilă. Echipa are doar nouă puncte în primele 15 etape și este la două puncte distanță de următoarea clasată, Lamia. Mai mult, echipa are cea mai slabă apărare a campionatului, cu 32 de goluri primite.

Singura experiență pe care Iordănescu Jr. a avut-o ca antrenor în străinătate rămâne cea de la CSKA Sofia. Acesta le-a mai pregătit pe ASA Târgu Mureș, Pandurii, Astra, CFR Cluj (două mandate), Gaz Metan și FCSB.

Despre Edi Iordănescu s-a scris că ar fi una dintre variantele celor de la FRF pentru postul de selecționer. Pe listă se mai află și antrenori precum Adrian Mutu, Victor Pițurcă sau Ladislau Boloni.

Modifică setările cookies