Anunt BOMBA: jucatorii unei echipe nationale acuza ca au primit bani sa faca BLAT in preliminariile pentru Campionatul Mondial

Anunt BOMBA: jucatorii unei echipe nationale acuza ca au primit bani sa faca BLAT in preliminariile pentru Campionatul Mondial

Meciul dintre cele 2 tari are loc in aceasta seara.

El Salvador sustine ca a refuzat o tentativa de a aranja partida din preliminariile Campionatului Mondial din 2018 impotriva Canadei. Tara din America Centrala sustine ca a fost abordata cu o oferta de mita pentru meciul din grupa A din zona CONCACAF ce va avea loc astazi.

Membri ai echipei au publicat o inregistrare audio in care sunt rugati sa aranjeze meciul, fiecare jucator urmand sa primeasca 2.7000 de dolari pentru asta.

El Salvador nu mai poate avansa in ultima faza a calificarilor, insa Canada trebuie sa castige astazi si sa spere ca Mexic o invinge pe Honduras pentru a pastra sanse de calificare.

Conform jucatorilor, povestea a aparut in urma unei presupuse intalniri intre un om de afaceri din El Salvador, Ricardo Padilla, cel care le-a spus ca ofera o suma de bani ca motivatie din partea unui miliardar a carui identitate nu a vrut sa o dezvaluie, spunandu-le doar ca este din El Salvador.

Jucatorii nationalei El Salvador au sustinut o conferinta de presa in care au prezentat inregistrarea audio. Jucatorii primisera 3 variante: 30 de dolari pentru fiecare minut jucat si meciul castigat. Asta inseamna pana la 2700 de dolari pentru cei care vor juca 90 de minute. A doua varianta era de 20 de dolari pentru fiecare minut jucat si meciul incheiat la egalitate. Un jucator integralist primea pana la 1800 de dolari. Iar a treia varianta era de 15 dolari pe minut jucat si ingrangere cu 1-0. Infrangerea cu 2-0 insemna niciun ban primit de jucatori.

Citeste si:El Salvador
VIDEO PROTVPLUS.RO

După ce a pus un jurnalist să găsească soluții pentru oamenii rămași cu trenul în câmp, directorul CFR revine cu explicații
BRAT
Modifică setările cookies