Vrem puncte pentru Romania! Misiunea Europa League, episodul 2: Pacos Ferreira - Pandurii, joi 3 octombrie LIVE la Pro TV si pe Voyo.ro!

Marti 24 Septembrie 2013, 18:01

	Vrem puncte pentru Romania! Misiunea Europa League, episodul 2: Pacos Ferreira - Pandurii, joi 3 octombrie LIVE la Pro TV si pe Voyo.ro!

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Pandurii ne reprezinta in Europa League si trebuie sa aduca puncte pentru Romania, asa ca sa ne creasca si coeficientul de tara.

Putin a lipsit in primul meci, cel cu Dnepr, pentru ca gorjenii sa obtina macar un egal. Dupa 0-1 in Romania, vecinii din Ucraina, la PRO TV trebuie sa vedem prima super victorie a profesorului Pustai.

In acest moment, Eric & Co. au inca sanse la calificarea din grupa. Pacos nu este o forta, a pierdut cu 0-3 prima partida din grupa, cu Fiorentina, asa ca in meciul din Portugalia romanii ii pot scoate din calcule pe adversari, cel putin pentru moment.

Ne uitam impreuna joi, 3 octombrie, la PRO TV si pe Voyo.ro, la Pacos - Pandurii. Un meci de totul sau nimic! Hai Pandurii, Hai Romania!

BRAT