"Ne calificam in grupe si putem sa visam la titlu!" Sumudica anunta transformarea Astrei dupa meciul de joi

Autor: Sport.ro
Luni 24 August 2015, 19:11

	"Ne calificam in grupe si putem sa visam la titlu!" Sumudica anunta transformarea Astrei dupa meciul de joi

Dupa 3-2 in tur, Astra e favorita pentru calificarea in grupele Europa League. Returul din Olanda se joaca joi seara, la ora 21:00.

Marius Sumudica anunta transformarea Astrei dupa meciuri de joi seara. Cu patronul dupa gratii, banii din Europa League ar asigura bugetul pe tot sezonul la Giurgiu.

Sumudica spune ca o calificare in grupe ar atrage si noi investitii in transferuri, iar Astra s-ar putea gandi la titlu in acest sezon.

"O calificare in grupele Europa League inseamna 5 milioane de euro, ar fi peste 75%-80% din bugetul Astrei pentru acest sezon, stiti si dumneavostra ce inseamna sa ai stabilitate din acest punct de vedere."

"Cu patronul nostru retinut nu este usor, avem si noi probleme. Acum avem o sansa extraordinara sa avem liniste un an de zile. Ii va fi foarte greu Stelei daca ne calificam! Alkmaar a facut 0-0 cu Willem Tilburg, vom trata bine jocul si vom fi ok la ora jocului si din punct de vedere mental. Nu trebuie sa dam cu piciorul la cele 90 de minute!"

"Daca ne calificam joi, Steaua ar fi un pic avantajata, pentru ca ar avea mai mult timp liber si nu va mai interveni factorul fizic. Si noi am mai avea posibilitatea sa aducem jucatori, va fi o lupta frumoasa.", a spus Sumudica la DigiSport.

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies