Moldovenii incep razboiul cu Dinamo: "Borcea e un scandalagiu!"

Autor: Sport.ro
Marti 13 Iulie 2010, 09:29

	Moldovenii incep razboiul cu Dinamo: "Borcea e un scandalagiu!"

Patronul Olimpiei Balti, adversara dinamovistilor din Europa League de joi, declara ca echipa lui pregateste lovitura in fata romanilor.

Serghei Chiseliov a declarat pentru ProTV Chisinau ca Borcea si Becali sunt niste scandalagii. Nici el nu e mai breaz, fiind recunoscut in Moldova drept unul dintre cei mai controversati oameni de afaceri. Totusi, Chiseliov spune ca daca are ceva de rezolvat, o face intre patru ochi.

"As vrea ca dupa dubla mansa cu noi, dinamovistii sa nu fie fugariti ca niste maidanezi. Sper ca Dinamo va bucura suporterii si ca va practica un joc bun.

"As vrea ca antrenorul nostru sa gaseasca o lovitura pe care Dinamo sa nu o poata para in niciunul dintre cele doua meciuri.

"Borcea si Becali sunt niste scandalagii. Intotdeauna se cearta intre ei in campionatul Romaniei. Este dreptul lor, este imaginea lor pe care si-au creat-o. Nu vreau sa ma cert cu ei. Daca va trebui, vom rezolva problemele unu la unu, fara camere de luat vederi pe langa noi. Eu asa vad lucrurile", a declarat Chiseliov, potrivit ProSport.

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies