"Mai bine trimiteau direct arbitri elvetieni! Era mai ieftin!" Edi Iordanescu, reactie de ULTIMA ora dupa ce CFR a fost DATA AFARA din Europa dupa o decizie scandaloasa

Jucatorii si antrenorii CFR-ului inca nu si-au revenit dupa eliminarea din Europa League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Decembrie 2020, 18:36
Data actualizarii: Vineri 11 Decembrie 2020, 18:39

Arbitrul Benoit Bastien e considerat responsabil, dupa ce a inventat un penalty pentru Young Boys in minutul 89 al partidei. Edi Iordanescu ironizeaza decizia UEFA de a delega un arbitru din Franta la meci si spune ca federatia europeana ar fi putut sa nu se complice si sa trimita direct un elvetian la jocul de la Berna.

"Multe elemente noi nu pot sa aduc in discutie, frustrarea este mare. Echipa a facut un joc foarte bun, meritam calificarea. Uneori, fotbalul e nedrept. Ma supara foarte tare, mai ales pentru baieti. Daca echipa se califica CFR, meritul nostru era infim. Era al jucatorilor, al staff-ului condus de Dan Petrescu. Era rasplatita munca pe care au facut-o. Au fost multe lucruri ciudate.

O brigada din Franta, din nou, dupa meciul cu TSKA. S-au deplasat cu bicicleta. Poate era mai ieftin daca brigada era din Elvetia. Sunt ironic pentru ca sunt suparat. Trebuie sa dau 'refresh' pentru ca timpul nu ne asteapta. Ma supara ca dupa un astfel de joc e greu sa ne revenim mental, emotional, fizic. Terenul a fost foarte greu, media de varsta e inaintata, calendarul e aglomerat, avem accidentati. Trebuie sa revitalizam echipa si sa producem un rezultat cu FCSB", a spus Iordanescu la revenirea in tara.

Modifică setările cookies