Lacatus, cu ochii in lacrimi: "Ma doare sufletul! N-a fost rosu la Kapetanos si nu inteleg de ce s-a prelungit atat!"

Autor: Sport.ro
Joi 30 Septembrie 2010, 22:09

Steaua 3-3 Napoli | Marius Lacatus abia mai vorbea dupa meciul nebun cu Napoli, in care elevii sai au scapat victoria in minutul 8 al prelungirilor!

"Este pacat de munca depusa de jucatori. E pacat de efortul lor, agresivitatea de care au dat dovada. Suntem pe un drum bun, sper sa mai remediem din greselile pe care le-am facut. Sunt sigur ca rezultatele vor veni foarte repede.

Este greu sa digeri un joc in care ai avut 3-0 si ti se elimina un jucator in minutul 30, eu nici nu stiu daca a fost eliminare. Ma doare sufletul cand vad ca ne-au egalat in minutul 8 de prelungiri. Am vorbit cu ei si i-am felicitat pentru ce au facut astazi. Sunt sigur ca Steaua va intra pe un fagas bun asa cum isi doreste toata lumea.

Nu mai comentez arbitrajul. El stie cel mai bine de ce si cum a prelungit meciul asa cum a facut-o. E pacat, nu pot sa trec peste acest joc. Era altceva cu 3 puncte, ramane lupta deschisa pentru locul 2 si noi o sa mergem pana la capat cu resursele pe care le avem. Le multumesc fanilor care au venit la stadion si sper sa aducem cat mai multa lume in continuare" a declarat Marius Lacatus la ProTV.

Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT